23 de setembre de 2020 23/9/20

Alacant registra el seu primer rebrot i suma 9 nous positius

Alacant registra el seu primer rebrot i suma 9 nous positius - (foto 1)
  • A més, dues noves persones han sigut ingressades des de l'última actualització

La província d'Alacant viu el seu primer rebrot de coronavirus. Sanitat ha notificat un brot en la localitat de Santa Pola aquest dilluns, al mateix temps que ha comunicat 9 nous positius a nivell provincial.

Així es desprén de les dades facilitades per la Conselleria de Sanitat, segons els quals a aquests moments queden actius 288 casos el que suposa un 1,5% del total de positius detectats des de l'inici de la pandèmia.

A nivell provincial, Alacant suma 9 nous contagis des del divendres – cal recordar que no hi ha actualització els caps de setmana – acumulant així 4.013 casos des del mes de març.

A més, 2 persones han sigut ingressades en algun dels hospitals de la província. En aquests moments, hi ha 20 persones ingressades de les quals 4 es troben en estat greu en l'UCI.

Pel que fa a les defuncions, la Comunitat viu el seu sisé dia sense novetats pel que la xifra de persones que han perdut la vida a causa del virus a Alacant es manté en 512.

Finalment, quant a la situació en les residències de majors totes les situades a la província estan lliures de coronavirus.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar