8 d’agost de 2020 8/8/20

Alacant frega els 4.000 contagis per coronavirus

Alacant frega els 4.000 contagis per coronavirus - (foto 1)
  • Sanitat ha notificat un nou contagi en les últimes hores

La província d'Alacant suma aquest dijous un nou contagiat per coronavirus deixant la xifra total de positius des de l'inici de la pandèmia en 3.958 casos. A més, des de l'última actualització no s'ha produït cap mort a causa del virus.

Així es desprén de les dades facilitades per la Conselleria de Sanitat aquesta vesprada, segons els quals en aquests moments queden actius 2.049 casos, la qual cosa suposa un 11,3% del total de positius acumulats des de l'inici de la pandèmia.

A més, les altes continuen en ascens. El nombre total de persones que han superat la malaltia és ja de 4.986. Per part seua, continuen ingressades en algun dels hospitals provincials 28 persones de les quals 4 romanen en vigilància intensiva.

Respecte als contagis registrats, la província d'Alacant suma un nou cas deixant la xifra total en 3.948 persones. En les altres dues províncies, Castelló no ha registrat nous contagis i València acumula altres 7 sent la província més afectada.

Finalment, referent a la situació en les residències es mantenen els 2 centres amb positius i per tant també les dues residències baix vigilància activa de Sanitat.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar