elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 2.000 scouts es concentraran en la zona d’Algar aquest cap de setmana per a celebrar la seua trobada anual

    La Federació d’Escoltisme València (FEV) celebra aquest cap de setmana, 6 i 7 d'abril, en la zona d’Algar la trobada que organitza anualment per a commemorar la festivitat de Sant Jordi, patró de l'entitat.

    La trobada reunirà uns 2.200 scouts pertanyents a Movimient Escorta de València (MEV), Scouts de Castelló (SdC) i Scouts d'Alacant (SdA), associacions que engloba la Federació d’Escoltisme València.

    Durant les dues jornades de la trobada s'organitzaran acampades i activitats educatives per als joves de 6 i 19 anys que participaran. L'objectiu de les activitats serà el de conscienciar i mostrar a la societat com aprendre i educar en valors a través de l'escoltisme. Dins de les activitats es realitzaran visites al paratge natural de Les Fonts d’Algar i rutes de senderisme per la zona.

    Des de l'Ajuntament s'ha treballat per a tindre tot llest en la zona on s'espera l'arribada dels més de 2.000 joves que atraurà aquesta trobada. A més, l'alcalde, Josep Saval, ha assenyalat que es tracta de “una important oportunitat per a promocionar un dels tresors naturals més preuats del nostre poble, Les Fonts d’Algar, ja que molts d'aqueixos joves es convertiran en turistes potencials que podrien tornar a visitar el paratge natural d’Algar amb les seues famílies”.

    Pujar