elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 2.000 scouts celebren Sant Jordi en els voltants de Les Fonts d’Algar

Més de 2.000 scouts celebren Sant Jordi en els voltants de Les Fonts d’Algar

    Més de 2.000 persones, entre xiquets, animadors i voluntaris, s'han concentrat aquest cap de setmana en el paratge natural de Les Fonts d’Algar de Callosa d'en Sarrià per a celebrar Sant Jordi Federatiu 2019. Enguany el lema del Sant Jordi ha sigut ‘#UnaFormaDeVida’.

    Durant el dissabte i el diumenge scouts pertanyents a Movimient Escorta de València (MEV), Scouts de Castelló (SdC) i Scouts d'Alacant (SdA), associacions que engloben la Federació d’Escoltisme València, han acampat en la zona d’Algar i han gaudit de multitud d'activitats educatives que tenen com a objectiu conscienciar i mostrar a la societat com aprendre i educar en valors a través de l'escoltisme. Dins d'aquestes activitats s'han realitzat a més visites al paratge natural de Les Fonts d’Algar i rutes de senderisme per la zona.

    Durant les dues jornades el Moviment scout va rebre la visita de diverses autoritats municipals com l'alcalde de Callosa d'en Sarrià, Josep Saval, la regidora de Joventut, Lumi Puigcerver, i l'edil d'Educació, Estela Menaches. Així mateix, en la clausura del diumenge també van estar Alberto Ibáñez, secretari autonòmic d'Inclusió, en representació de Ximo Puig i Mónica Oltra; Antonio Moreno, director general de Copoperación i Solidaritat; Jesús Marí, director de l'Institut Valencià de la Joventut; Aarón Rivera, vicepresident de Scouts Valencians, i Iván Guimerá, president del MEV i representant de la Fundació Scout Sant Jordi.

    Des de l'Ajuntament s'han felicitat per aquest gran esdeveniment que ha donat a conéixer Les Fonts d’Algar a nombrosos joves i s'ha donat les gràcies a la Policia Local i Protecció Civil per vetlar per la seguretat de l'esdeveniment, així com als treballadors de Turisme per la labor que han realitzat i als treballadors dels Serveis Tècnics municipals que han condicionat la zona perquè estiguera tot llest per a rebre als més de 2.000 scouts aquest cap de setmana i al càmping Fuentes del Algar.

    L'alcalde, Josep Saval, ha assenyalat que ha sigut “una important oportunitat per a promocionar un dels tresors naturals més preuats del nostre poble, Les Fonts d’Algar, ja que molts d'aqueixos joves es convertiran en turistes potencials que podrien tornar a visitar el paratge natural d’Algar amb les seues famílies”.

    Pujar