elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Teatre, humor o artesania tradicional, les grans propostes de la programació cultural a Paiporta per als pròxims mesos

Teatre, humor o artesania tradicional, les grans propostes de la programació cultural a Paiporta per als pròxims mesos
  • Amb la relaxació de les mesures anticovid els recintes culturals paiportins amplien el seu aforament fins al 75%

MÉS FOTOS
Teatre, humor o artesania tradicional, les grans propostes de la programació cultural a Paiporta per als pròxims mesos - (foto 2)
Teatre, humor o artesania tradicional, les grans propostes de la programació cultural a Paiporta per als pròxims mesos - (foto 3)
Teatre, humor o artesania tradicional, les grans propostes de la programació cultural a Paiporta per als pròxims mesos - (foto 4)

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Paiporta ha presentat la nova programació cultural per als pròxims mesos. Aquestes propostes culturals coincideixen amb la relaxació de les mesures anticovid per part de la Generalitat Valenciana. Així doncs, els tres espais culturals paiportins amplien el seu aforament fins al 75%.

L’Auditori Municipal aposta pel teatre, tant en el seu format més tradicional com en forma de monòlegs d’humor i obres musicals. La programació l’obrirà aquest mateix dissabte, dia 8 de maig, “El mètode Grönholm”, d’Olympia Teatre, una de les principals propostes teatrals d’aquest espai.

Un altre dels grans atractius arribarà de la mà de la companyia Yllana amb “The Ópera Locos”. Aquest grup de teatre ja va fer les delícies del públic paiportí amb la divertidíssima comèdia musical “The Primitals”. Després de l’èxit aconseguit tornen a Paiporta dissabte 22 de maig, amb un espectacle còmic operístic per a tots els públics on es podrà gaudir d’una batalla d'egos plena d'òpera i humor.

Dins de l’apartat humorístic, la televisiva humorista Valeria Ros estarà en el “Festival de Monòlegs” dissabte 5 de juny. Juntament amb ella actuaran Paco Enlaluna i Chely Capitán.

Quant al cinema, destaca la projecció de la pel·lícula guardonada i guanyadora dels Oscar “Nomadland”, dissabte 29 de maig. També s’ha programat cinema per a un perfil de públic més familiar, amb films com “Tom y Jerry” (diumenge 30 de maig) o “¡Uppss!2 ¿Y ahora dónde está Noé?” (diumenge 13 de juny).

Les entrades per als diferents espectacles de l’Auditori es poden adquirir a un preu d’entre 3 i 4 euros, de manera anticipada a www.instanticket.es o des de dues hores abans de l’inici de la sessió en la mateixa taquilla de l’Auditori.

“Orgànic” és la gran aposta de la temporada del Museu de la Rajoleria. Es tracta d’una exposició col·lectiva de l’Associació Nacional de Professionals de Ceràmica (ANPEC) que acosta, a través de les diferents peces escultòriques, a la percepció que cadascú dels i les 61 ceramistes que han participat tenen del món natural que ens envolta. La mostra es podrà visitar del 5 al 26 de maig.

Finalment, la Biblioteca Pública María Moliner Ruíz continuarà amb les seues sessions quinzenals d’animació lectora per a menuts i menudes de “La Colla de Lletres”, el taller de poesia “l’Aula de la Paraula” i les trobades mensuals amb el Club de Lectura.

La programació completa i detallada es pot consultar al web municipal paiporta.es/programacultura.

Pujar