elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paiporta acull una nova edició de la Fira Animalista

Paiporta acull una nova edició de la Fira Animalista
  • Un total de 13 protectores i associacions pel benestar animal prendran part per tercer any en un esdeveniment organitzat per Compromís per Paiporta

MÉS FOTOS
Paiporta acull una nova edició de la Fira Animalista - (foto 2)

Paipora acull este dissabte, a partir de les 10 hores, la tercera edició de la Fira Animalista. L’esdeveniment comptarà amb un total de 13 associacions pel benestar animal, refugis i protectores de la comarca de l’Horta i localitats veïnes, que han acudit a la crida de Compromís per Paiporta, organitadora de l’esdeveniment.

La Fira Animalista està pensada per a ser un punt de trobada de totes aquelles persones i entitats sensibilitzades amb la cura del benestar animal, que treballen dia a dia per a millorar la relació de les persones amb els animals de companyia, I que lluiten per oferir-los refugi quan són abandonats o travessen dificultats, en moltes ocasions, per les accions de les persones que deurien estar al seu càrrec.

D’esta manera, Compromis per Paipora i les 13 entitats participants fan una crida a acostar-se a la tercera edició de la Fira Animalista, dissabte, de 10 a 14 hores, a la plaça Major, per a conéixer els múltiples projectes que es porten a terme pel benestar animal, i com es pot col·laborar amb ells, tant des del punt de vista econòmic com de voluntariat o acollida temporal i adopcions.

Les associacions i entitats participants en la Fira Animalista de Paiporta són Colonias Felinas Alaquàs, Escudos Protectores de Picanya, Associació La Llar dels Gats, Lovecats de Paporta, Mundo Gatero, Associació Animalista de Patraix, Petjades Trobades, Protectora ADAT de Torrent, Galgos 112, Refugio Minipow, Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB), Peludetes de Torrent i Una mano para una pata.

A més, també participarà en la trobada l’ex-regidora de Benestar Animal de l’Ajuntament de València, Glòria Tello, que va impulsar des de la seua responsabilitat de govern polítiques pioneres en la cura dels animals a la ciutat.

Pujar