6 de juny de 2020 6/6/20

Teatre en anglés gratuït per als col·legis de Paiporta en l’Auditori Municipal

Teatre en anglés gratuït per als col·legis de Paiporta en l’Auditori Municipal - (foto 1)
  • Alumnat de primària i secundària dels centres del municipi gaudiran de les obres ‘Jumangi’ i ‘A midsummer night’s dream’

MÉS FOTOS
Teatre en anglés gratuït per als col·legis de Paiporta en l’Auditori Municipal - (foto 2)
Teatre en anglés gratuït per als col·legis de Paiporta en l’Auditori Municipal - (foto 3)
Teatre en anglés gratuït per als col·legis de Paiporta en l’Auditori Municipal - (foto 4)

L’Auditori Municipal de Paiporta acull al llarg d’aquesta setmana sèrie de sessions de teatre en anglés gratuït per a tots els centres educatius del poble.

L’alumnat dels CEIP Rosa Serrano, L’Horta, Jaume I, Lluís Vives, Ausiàs March, el col·legi La Inmaculada i els IES La Sénia i Andreu Alfaro incorporen d’aquesta manera al seu programa acadèmic l’aprenentatge d’idiomes a través d’una activitat lúdica i cultural com és el teatre.

En total al voltant d’uns 2717 alumnes de primària i secundària que en sessions de matí, entre dimarts i divendres, han assistit a les representacions de ‘Jumangi, Musical Theatre’, alumnat de primària, i ‘A midsummer night’s dream’, alumnat de secundària.

“L'aprenentatge d'idiomes, i especialment d'anglés resulta fonamenta hui dia per a moure’s amb desimboltura en un món cada vegada més globalitzat i on l’anglés s’imposa com a llengua comuna a nivell laboral. Amb iniciatives com el teatre en anglés es practica un idioma de manera divertida i distesa”, ha manifestat el regidor d’Educació, Alejandro Sánchez.

L’activitat està subvencionada per la regidoria de Cultura per a les escoles i centres de secundària de Paiporta. L’activitat inclou també un col·loqui en finalitzar l’espectacle, així com  fitxes didàctiques amb exercicis i vocabulari.

“Invertir en cultura és invertir en educació i en el futur dels nostres xiquets i xiquetes, per això ens sembla tan interessant apostar per accions com aquesta i promoure-les des de la nostra àrea”, ha afirmat la vicealcaldessa i regidora de Cultura, Maribel Albalat.

Pujar