18 d’octubre de 2019 18/10/19

Paiporta celebra el Dia de l'Arbre

Paiporta celebra el Dia de l'Arbre - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Paiporta celebra el Dia de l'Arbre - (foto 2)

  El parc de Villa Amparo de Paiporta acull aquest dissabte la celebració del Dia de l'Arbre. A partir de les 10.00 hores tindran lloc diverses activitats destinades a xiquetes, xiquets i joves de la localitat. Amb la col·laboració del Grup Scout Gaia i de l'empresa ESPAI, la regidoria d'Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat proposa l'elaboració d'un mural, un taller de mòbils amb motius vegetals inspirats en les fulles de Villa Amparo, i una gimcana d'allò més divertida per a totes i tots.

  Tota aquesta activitat se centrarà en una de les zones verdes més amples i riques que posseeix Paiporta, com és el jardí annex a aquesta construcció històrica de la localitat.

  La proposta d'aquest dissabte s'emmarca dins de les activitats de la regidoria per a celebrar Dia de l'Arbre, que té com a objectiu posar en valor els arbres i espècies vegetals, essencials per al benestar de les persones.

  A més de la jornada de dissabte, aquest divendres s'ha programat la projectat de forma gratuïta la pel·lícula 'El olivo', d'Iciar Bollain, tant per a centres educatius com per al públic en general, i el dia 3 de febrer s'inaugura al Museu de la Rajoleria una mostra d'imatges i textos que concursen en el certamen literari i fotogràfic 'Els nostres arbres literaris'.

  A aquest certamen ha estat convocat tot l'alumnat dels col·legis paiportins, que havien de triar un arbre, fer-li una foto, i acompanyar-la d'un poema breu, un aforisme, una reflexió, un mini-relat o un pensament positiu. Els més destacats formaran part de la mostra que s'inaugura el proper dijous.

   


  ocultar
  Paiporta celebra el Dia de l'Arbre
  Pujar