elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Obres de millora d’eficiència energètica i sostenibilitat al Centre de Formació de Persones Adultes de Paiporta

Obres de millora d’eficiència energètica i sostenibilitat al Centre de Formació de Persones Adultes de Paiporta
  • A través del Pla de Millora d’Espais Educatius Municipals de Diputació de València s’instal·larà un sistema de protecció de radiació solar exterior i s’obriran algunes finestres

MÉS FOTOS
Obres de millora d’eficiència energètica i sostenibilitat al Centre de Formació de Persones Adultes de Paiporta - (foto 2)
Obres de millora d’eficiència energètica i sostenibilitat al Centre de Formació de Persones Adultes de Paiporta - (foto 3)
Obres de millora d’eficiència energètica i sostenibilitat al Centre de Formació de Persones Adultes de Paiporta - (foto 4)

El Centre de Formació de Persones Adultes de Paiporta està millorant les seues instal·lacions en matèria d’eficiència energètica i sostenibilitat.

En concret, s’instal·larà en la façana exterior un sistema de protecció de la radiació solar i també s’obriran algunes finestres en les aules  que no compten amb ventilació natural.

“Per a nosaltres era una prioritat invertir per ser més eficients i sostenibles i al mateix temps per donar un servei de qualitat a la ciutadania de Paiporta”, ha explicat el regidor d’Educació, Alejandro Sánchez.

Aquestes obres milloraran l’aïllament tèrmic de l’edifici i, per tant, la seua eficiència energètica. Així mateix, el condicionament del Centre reverteix positivament en el servei prestat a l’alumnat, ja que les millores incorporades aïllen de les altes temperatures exteriors, mantenint una temperatura òptima a les aules i evitant l’ús excessiu d’aparells de climatització a l’interior.

El condicionament del Centre de Formació de Persones Adultes de Paiporta forma part de les accions de cooperació del Pla de Millora d'Espais Educatius Municipals 2019 de la Diputació de València per a les escoles infantils, conservatoris i escoles permanents d’adults dels ajuntaments de la província. En el cas de Paiporta, l’aportació total per al projecte és de 38.000 euros.

Aquestes accions en matèria d’eficiència i sostenibilitat formen part de les polítiques transversals de l’Ajuntament d’alineació amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’ONU, així com del Pla Urbà d’Actuació Municipal (PUAM), el full de ruta d’actuacions que integra les prioritats futures respecte a obres i serveis municipals a desenvolupar dins de l’Agenda 2030.

Pujar