elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Educació reconeix a l’alumnat paiportí guardonat als Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic

Educació reconeix a l’alumnat paiportí guardonat als Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic
  • Un total de dotze alumnes paiportins, de quatre centres locals, han obtingut aquest reconeixement després de finalitzar el cicle d’Educació Primària amb un 10 de nota final

MÉS FOTOS
Educació reconeix a l’alumnat paiportí guardonat als Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic - (foto 2)
Educació reconeix a l’alumnat paiportí guardonat als Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic - (foto 3)
Educació reconeix a l’alumnat paiportí guardonat als Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic - (foto 4)

La Regidoria d’Educació ha celebrat un acte de reconeixement per a l’alumnat paiportí guardonat amb els Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic en Educació Primària, que atorga la Conselleria d’Educació.

El saló de plens de l’Ajuntament de Paiporta ha acollit a l’estudiantat premiat, així com als seus familiars, professorat i comunitat educativa paiportina.

Un total de dotze alumnes dels centres CEIP L’Horta, CEIP Lluís Vives, CEIP Rosa Serrano i Col·legi La Inmaculada, han obtingut una qualificació de 10 en finalitzar els seus estudis en aquest cicle, que els ha fet mereixedors i mereixedores d’un diploma de reconeixement, entregat per l’alcaldessa, Maribel Albalat, i el regidor d’Educació, Alejandro Sánchez.

En el seu discurs l'alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, va donar l'enhorabona als joves premiats, reconeixent el seu esforç, dedicació i gran actuació acadèmica. "Sou un orgull per a Paiporta i un exemple per a molts altres estudiants”.  Albalat va ressaltar igualment el paper tan important que desenvolupen les famílies d'aquests joves i el seu professorat, motivant-los, recolzant-los i acompanyant-los en el seu recorregut acadèmic. 

Per la seua part, el regidor d'Educació, Alejandro Sánchez, ha destacat el treball intens que l'alumnat desenvolupa al llarg de tot el curs, transmetent-los "la meua felicitació personal per aquest gran èxit aconseguit. Aprofite l'ocasió per a animar-vos a continuar demostrant aquest gran nivell al llarg de l'ESO, ja que aquests reconeixements també s’atorguen al finalitzar aquesta etapa educativa". 

Pujar