24 de gener de 2020 24/1/20

Ampliació i millora de voreres, accessibilitat i clavegueram als carrers Sant Eduard, Sant Francesc, Palleter i Poeta Llorente

Ampliació i millora de voreres, accessibilitat i clavegueram als carrers Sant Eduard, Sant Francesc, Palleter i Poeta Llorente - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Ampliació i millora de voreres, accessibilitat i clavegueram als carrers Sant Eduard, Sant Francesc, Palleter i Poeta Llorente - (foto 2)

  L'Ajuntament de Paiporta porta a terme aquestes setmanes obres d'ampliació i millora de voreres, encreuaments, xarxa d'abastiment d'aigua potable, clavegueram i evacuació d'aigües pluvials als carrers Sant Eduard, Sant Francesc, Palleter i Poeta Llorente. L'objectiu global d'aquesta actuació, que afecta a diferents trams dels vials, és millorar tots aquests elements i adequar-los a les directrius marcades pel Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS), aprovat pel ple municipal l'any 2017.

  L'obra, impulsada per la Regidoria d'Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, suposa una inversió de 310.970,00 euros (IVA inclòs), i estarà finançada amb fons del Pla Provincial de Cooperació a les Obres i Serveis Municipals (PPOS) de la Diputació de València.

  La intenció de l'actuació és millorar l'estat del conjunt d'aquests carrers, l'accessibilitat i la funcionalitat, així com la imatge urbana de la zona mitjançant l'actualització de paviments i seccions viàries incloses en el PMUS. Amb aquesta finalitat, s'han dissenyat vials de voreres més amples i calçades ajustades al tipus de trànsit que han de suportar.

  A aquesta actuació se suma també, en alguns dels casos, la renovació de la xarxa d'abastiment d'aigua potable, el reforç del sistema d'evacuació de pluvials, i l'actualització del sanejament general.

  Pujar