22 d’octubre de 2020 22/10/20

Ajuntament i IES Andreu Alfaro signen un conveni de col·laboració per a previndre l’absentisme i el fracàs escolar

Ajuntament i IES Andreu Alfaro signen un conveni de col·laboració per a previndre l’absentisme i el fracàs escolar - (foto 1)

  L'IES Andreu Alfaro comptarà amb un nou programa de prevenció de l’absentisme escolar a partir del proper curs.

  L’Ajuntament de Paiporta i el centre educatiu han signat aquest matí un conveni de col·laboració per a desenvolupar al llarg del curs 2019-2020 el Programa d’Aula Compartida amb alumnat objecte del programa de segon curs d’Educació Secudaria Obligatòria.

  Es tracta d’una iniciativa per a previndre i reduir l’absentisme així com el fracàs escolar a través d’activitats encaminades a millorar les capacitats socials i l’empatia de l’estudiantat.

  Per mig del Programa d’Aula Compartida, emmarcat en el Pla d’actuació que regula la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, personal de l’Ajuntament donarà suport i col·laborarà amb el professorat de l’institut durant part del seu horari setmanal amb activitats de manteniment, jardineria i tallers d’habilitat per a la vida que ajudaran a facilitar la connexió del centre amb l’entorn social.

  Aquest Programa d’Aula Compartida s’impartirà durant el proper curs per segona vegada després d’haver aconseguit uns resultats molt positius i satisfactoris en la seua primera edició.

  L’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martí, el regidor d’Educació, Alejandro Sánchez, i la directora de l’Institut Andreu Alfaro, Purificació Gimeno, han materialitzat la signatura del conveni.

  Pujar