15 de gener de 2021 15/1/21

El PSPV-PSOE d’Orpesa denuncia la “incapacitat de l’alcalde” davant els problemes de brutícia

El PSPV-PSOE d’Orpesa denuncia la “incapacitat de l’alcalde” davant els problemes de brutícia - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PSPV-PSOE d’Orpesa denuncia la “incapacitat de l’alcalde” davant els problemes de brutícia - (foto 2)
  El PSPV-PSOE d’Orpesa denuncia la “incapacitat de l’alcalde” davant els problemes de brutícia - (foto 3)

  La candidata socialista a l'Alcaldia d'Orpesa, María Jiménez, ha denunciat la "passivitat de l'equip de govern local" davant la "proliferació de brutícia als carrers" i "el lamentable estat" en el qual es troba el mobiliari urbà en el municipi. L'exemple més clar, ha dit, "el trobem en el passeig marítim", que, malgrat ser una de les postals de presentació de la nostra localitat, és "un dels punts més descurats per l'alcalde Rafael Albert".

  "Des de fa mesos podem observar fanals sense lluminàries, baranes deteriorades i brutícia acumulada en els escocells", ha lamentat, al mateix temps que ha advertit del "perjudici que pot portar aquesta situació a la imatge turística del nostre municipi".

  "Des del PSPV-PSOE hem exigit reiteradament en el Ple millores en el manteniment del mobiliari urbà i en el servei de neteja viària, però per desgràcia, totes i cadascuna d'elles han caigut en sac trencat", ha manifestat.

  No obstant això, aquesta problemàtica també s'estén a altres punts de l'entramat urbà. Tal com ha declarat la candidata socialista, "la falta de visió i la paràlisi de l'equip de govern es tradueix en uns carrers més bruts i en contenidors plens durant les hores en les quals el Sol més estreny, la qual cosa provoca fortes olors i molèsties als veïns, sobretot en temporada alta". Tot això és, en paraula de Jiménez, una "evident mostra de la deixadesa i la incapacitat de Rafael Albert d'afrontar els problemes que afecten el dia a dia dels oropesins".

  "És un problema greu que cal abordar de forma urgent. Aquesta situació no pot continuar així, perquè no s'ho mereixen ni els veïns, ni els turistes ni estiuejants".

  MÉS RECURSOS

  María Jiménez, en nom del partit, s'ha compromés a continuar reivindicant el que Orpesa es mereix. Per a la pròxima legislatura, Jiménez ha ressaltat que la seua proposta política inclourà una major inversió i planificació de la neteja viària i del manteniment del mobiliari urbà. "Prioritzarem les necessitats dels veïns", ha sentenciat.

  Pujar