Castellano
FITUR 2021

Orpesa de Mar aterra a Fitur amb nous festivals i esdeveniments per atreure visitants

Entrevista a FITUR 2021 amb l'alcaldessa i la regidora de Turisme de Orpesa
Entrevista a FITUR 2021 amb l'alcaldessa i la regidora de Turisme de Orpesa
  • L'Ajuntament es reuneix en aquesta jornada inaugural amb empresaris locals i empreses del sector per potenciar la imatge del municipi

MÉS FOTOS
Orpesa de Mar aterra a Fitur amb nous festivals i esdeveniments per atreure visitants - (foto 2)
Orpesa de Mar aterra a Fitur amb nous festivals i esdeveniments per atreure visitants - (foto 3)
Orpesa de Mar aterra a Fitur amb nous festivals i esdeveniments per atreure visitants - (foto 4)

L'Ajuntament d'Orpesa de Mar ha aterrat aquest dimecres a l'aparador de turisme més important d'Espanya que aquest any se celebra d'una manera atípica que edicions anteriors a causa de la crisi sanitària. Malgrat això, l'alcaldessa, María Jiménez, que ha acudit a la fira de Fitur acompanya per la regidora de Turisme, Silvia Arnau, i el tècnic de l'àrea, Nacho Doménech, ha destacat "que un municipi com Orpesa de la Mar, que cada any atrau milers de turistes, no podia faltar a aquesta cita tan important ".

D'aquesta manera, la localitat aposta enguany per una renovada agenda d'actes culturals i nous festivals per fer vibrar a visitants i estiuejants durant aquesta temporada estival. Així mateix, en aquesta jornada inaugural de la fira, la primera regidora i la responsable de Turisme han mantingut diverses reunions amb empresaris del sector del turisme, com és el cas d'empreses de productes d'atracció turística per a les platges i consultores turístiques.

A més, les regidores s'han reunit amb el gerent del restaurant local Porta del Sol, Carlos López, i han aprofitat per visitar l'expositor de Marina d'Or, una trobada en què Jiménez i Arnau han pogut conèixer la nova marca i el logotivo corporatiu amb el qual l'empresa ha mostrat una imatge renovada.

Aquesta primera jornada de Fitur ha conclòs amb la reunió amb Virginia Yuste, vicepresidenta de Adeac (Associació d'Educació Ambiental i de l'Consumidor, que pertany a la fundació Bandera Blava). I és que cal recordar que Orpesa ha renovat recentment els seus quatre banderes blaves (a les platges La Concha, Amplàries, Morro de Gos i Platgetes de Bellver), així com la de l'port esportiu (l'únic de la província de Castelló amb aquest distintiu) i el sender passeig del Far.

Pujar