elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

FITUR 2021

FITUR 2021

FITUR 2021: últimes notícies i tota l'actualitat de la Fira Internacional de Turisme de Madrid

Com se celebra FITUR 2021 aquest any? Qui anirà i quines mesures covid es van a prendre? Quina oferta turística va a oferir la Comunitat Valenciana a la resta del món? A totes aquestes i moltes altres preguntes donem resposta en aquest especial FITUR 2021 de elperiodic.com.

Notícies, fotografies, vídeos i tot el que passe a la Fira de Turisme Fitur 2021 del 19 a el 23 de maig t'ho contem ací. No et perdes les curiositats, esdeveniments més destacats i l'últim del turisme a la Comunitat Valenciana que relatarem en directe des de IFEMA.

NOTICIES

FITUR finalitza amb un balanç positiu per a la promoció del sector turístic del municipi de Sagunt

SAGUNT | TURISME
La Fira Internacional de Turisme (FITUR 2021), que s'ha celebrat del 19 al 23 de maig, finalitza després de cinc dies centrats en promocionar el municipi com una destinació segura per a este estiu i amb una gran varietat d'activitats i productes. Esta convocatòria ha tingut com a principal objectiu la recuperació del negoci turístic i afavorir el retrobament professional amb empreses del sector, així com la promoció dels diversos productes turístics de la ciutat, tant els tradicionals com els innovadors. Així mateix, est...
GALERIES DE FOTOS
VIDEOS

Què és FITUR?

FITUR és la Fira Internacional de Turisme de Madrid que s'ha consolidat com la cita anual referent per als professionals del turisme mundial i la fira líder per als mercats d'Iberoamèrica.

En l'edició 2020 FITUR va batre rècord de participació amb més de 11.000 empreses de 165 països, 150.011 professionals i 111.089 visitants de públic general.

Quan se celebra FITUR 2021?

FITUR 2021 se celebra del 19 al 23 de maig a Madrid.

Com arribar a FITUR 2021?

FITUR té lloc a IFEMA, al recinte firal de Madrid. La fira està connectada per carretera amb les principals vies d'accés i circumval·lació de Madrid, està a només deu minuts de l'aeroport de Madrid-Barajas Adolfo Suárez i té parades de metro (parada Fira de Madrid) i bus (línies 73, 112, 122 i 828 de l'EMT). A més, té pàrquing propi en el recinte.

Qui pot anar a FITUR 2021?

FITUR està dirigit tant a professionals de sector del turisme, interessats en les últimes tendències del sector, com a al públic general. Els tres primers dies la Fira obre les portes exclusivament als visitants professionals i durant el cap de setmana també al públic en general.

Què necessites per anar a FITUR 2021?

Els dies destinats a les jornades professionals, del 19 al 21 de maig, els participants hauran d’acreditar-se en línia. Totes les acreditacions seran digitals i nominatives i només es podrà accedir una volta es complete el procés de verificació de prova COVID negativa.

Pujar