Castellano

Oropesa cobreix de flors a la seua patrona la Verge de la Paciència

Oropesa cobreix de flors a la seua patrona la Verge de la Paciència
  • Del 5 al 10 d'octubre, la localitat gaudirà dels actes taurins amb una xarrada del ramader Victoriano del Riu com a plat fort

Galeria de fotos
Ofrena a la Verge de la Paciència a Orpesa
Ofrena a la Verge de la Paciència a Orpesa
MÉS FOTOS
Oropesa cobreix de flors a la seua patrona la Verge de la Paciència - (foto 2)
Oropesa cobreix de flors a la seua patrona la Verge de la Paciència - (foto 3)
Oropesa cobreix de flors a la seua patrona la Verge de la Paciència - (foto 4)
Oropesa cobreix de flors a la seua patrona la Verge de la Paciència - (foto 5)
Oropesa cobreix de flors a la seua patrona la Verge de la Paciència - (foto 6)

Orpesa es troba immersa en plenes festes patronals en honor a la Verge de la Paciència, amb un programa d'actes variat. I en la vesprada d'ahir, la reina infantil Sheila Museros Moreno, la primera dama Llum Meua Morales Garay, i la seua cort d'honor formada per Adriana Núñez Madolell i Jennifer Novillo Cosoreanu, i els festers Aaron Samuel Arellano Marín, Max de Palacio Ruiz, Alann Vedell Maixella, Ishak Ramadoni Barbar i Dustin Nogaj, van rendir honors a la seua patrona amb una emotiva ofrena de flors.

La programació continua amb un tast de vins, un musical infantil de Disney o visites teatralitats al Castell, castells inflables o una vesprada de bingo, entre moltes altres activitats.

Festejos taurins en la plaça de bous d'Oropesa

El municipi d'Orpesa recupera els esperats actes taurins amb motiu de la celebració de les festes patronals en honor a la Verge de la Paciència. La plaça de bous acollirà, després de l'exhibició del ferro local d'Alberto Garrido, el tradicional concurs de ramaderies del 5 al 10 d'octubre que comptarà amb caps de bestiar de Fernando Mansilla, Iván Miró, Hilario Príncep, H. Cali, Germán Vidal, J. Tárrega ‘El Gall’, Miguel Parejo, F. Machancoses, V. Benavent i El Colom. 

Els plats forts arribaran els dies 6, 7 i 9 d'octubre amb la desencaixonada de tres bous salvatges dels prestigiosos ferros Victoriano del Riu i Montealto; dos d'ells seran patrocinats per l'Ajuntament i l'altre, per la penya local Sense DNI I aqueixos mateixos dies a la nit, a partir de les 23.00 hores, es realitzarà l'embolada.

Els interessats a assistir a totes les jornades taurines podran adquirir un bo per un cost de 10 euros i gratuït per a xiquets menors de 9 anys. La ubicació serà per a la mateixa estesa o zona rode tots els dies, per la qual cosa no es permet el canvi d'ubicació, i es podran adquirir bons per a altres persones, sempre que es tinguen totes les seues dades (nom complet, DNI i número de telèfon). 

L'Ajuntament destinarà els diners recaptats a Càritas, Creu Roja, Centre Cristià, Aficrom, la Associació Espanyola Contra el Càncer i la Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer. Els bons es podran adquirir en el consistori, en horari de demà del 28 de setembre a l'1 d'octubre (de 10.00 a 13.00 hores) i en horari de vesprada del 28 al 30 de setembre (de 18.00 a 20.00 hores). 

Així mateix, els aficionats taurins podran assistir a una xarrada taurina que se celebrarà el dia 5 d'octubre, a les 20.30 hores en el saló de plens de l'Ajuntament. L'acte, organitzat per la penya local Sense DNI, comptarà amb la presència del ramader Victoriano del Riu. 

Pujar