Castellano

Aquest municipi de Castelló 'estrena' el primer gronxador aquàtic d'Espanya

Aquest municipi de Castelló 'estrena' el primer gronxador aquàtic d'Espanya
  • El municipi cerca sorprendre el turista i promocionar els encants del seu litoral

  • El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha visitat Orpesa per a conèixer aquesta nova atracció pionera

MÉS FOTOS
Aquest municipi de Castelló 'estrena' el primer gronxador aquàtic d'Espanya - (foto 2)

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha visitat aquest dimecres el municipi d'Orpesa per a conèixer les noves actuacions que l'Ajuntament ha impulsat en matèria turística i que compten amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana. Un acte en el qual ha estat acompanyat per l'alcaldessa, María Jiménez, el regidor de Platges, Jordi Llopis, l'edila de Turisme, Silvia Arnau, i el tècnic de Turisme, Nacho Doménech.

El recorregut s'ha iniciat en la Tourist Info de la platja de la Petxina, des d'on Colomer, al costat de les autoritats, s'han desplaçat pel passeig marítim fins al gronxador de bambú instal·lat en l'aigua. Es tracta de la primera instal·lació d'aquestes característiques que existeix en tota la Comunitat Valenciana i també en el territori nacional, tal com ha comentat la pròpia alcaldessa.

“Amb aquesta nova atracció volem sorprendre el turista que cada any tria el nostre municipi costaner per a gaudir de les seues vacances”, ha explicat Jiménez, qui ha ressaltat que el nou gronxador aquàtic també ajudarà a “promocionar tots els encants amb els quals compta Orpesa”. I és que el balancín, que ja ha causat furor entre els primers visitants que han tingut l'oportunitat de provar-ho, es converteix en un espai idoni per a captar una preciosa estampa amb la mar i el sol com a fons.

Per part seua, Colomer ha ressaltat “la importància de realitzar projectes com aquest per a sorprendre el visitant” i ha aprofitat per a “agrair de l'esforç de l'alcaldessa per ser pionera i lluitar per convertir Orpesa en una destinació turística intel·ligent, una cosa molt necessària ja que el turista cada vegada és més tecnològic”. Així mateix, el secretari autonòmic de Turisme ha celebrat l'avanç de l'Ajuntament en la presentació de la documentació perquè la localitat siga reconeguda com a ciutat turística d'acord amb el nou estatut, en el qual per primera vegada es tenen en compte factors com l'elaboració d'una estratègia turística, la transformació digital o la defensa de la sostenibilitat, entre altres aspectes.

Pujar