23 d’octubre de 2020 23/10/20

Albert (PP) presenta un projecte de futur i oportunitats per als veïns d'Oropesa

Albert (PP) presenta un projecte de futur i oportunitats per als veïns d'Oropesa - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Albert (PP) presenta un projecte de futur i oportunitats per als veïns d'Oropesa - (foto 2)

  El candidat del Partit Popular per Orpesa, Rafale Albert, ha reunit avui a centenars  de veïns en un menjar per a presentar un projecte de futur i oportunitats per als veïns d'Oropesa. Albert ha explicat que “el nostre projecte és il·lusionant i volem que Oropesa cada dia un lloc millor per a viure”.

  Una destinació turística de qualitat però “també un lloc en el qual les generacions futures puguin optar a totes les oportunitats del mercat laboral, puguin treballar o comptin amb totes les facilitats per a emprendre si així ho decideixen”.

  Una Oropesa per a tots, “una localitat en la qual viure, en la qual quedar-se i un projecte en el qual càpiguen els somnis de tots” és “l'Oropesa que volem continuar millorant”.

  El president del PP de Castelló, Miguel Barrachina, ha assistit a l'acte i ha posat de manifest que “el PP ha demostrat que és única opció que pensa en els veïns de la localitat” i que és “l'opció centrada en el futur d'Oropesa i dels seus veïns”.

  Barachina ha advertit que “Rafa Albert és un alcalde treballador, que sempre lluita pels seus veïns, estalviador i amb una gestió eficaç per a tots” i ha assenyalat que “només amb el Partit Popular Oropesa seguirà en la línia de creixement i d'oportunitats d'ara”.

  Pujar