elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La sexòloga i youtuber Isa Duque reuneix prop d’un centenar de persones en l’obertura de la V Escola Feminista d’Ontinyent

La sexòloga i youtuber Isa Duque reuneix prop d’un centenar de persones en l’obertura de la V Escola Feminista d’Ontinyent
  • La també coneguda com a “Psicowoman” va protagonitzar una xerrada interactiva centrada en conceptes com els mites de l’amor romàntic, l’educació sexual o la intel·ligència emocional

MÉS FOTOS
La sexòloga i youtuber Isa Duque reuneix prop d’un centenar de persones en l’obertura de la V Escola Feminista d’Ontinyent - (foto 2)
La sexòloga i youtuber Isa Duque reuneix prop d’un centenar de persones en l’obertura de la V Escola Feminista d’Ontinyent - (foto 3)

La sexòloga i youtuber Isa Duque reuneix prop d’un centenar de persones el passat divendres al Teatre Echegaray en l’obertura de la V Escola Feminista d’Ontinyent. Duque, creadora del canal de Youtube “Psicowoman” i autora de llibres com “Acercarse a la generación Z” y “Sexualidades”, protagonitzava una xerrada molt interactiva, en la que, emprant diversos recursos audiovisuals, fomentava la participació del públic, per tal d’analitzar els mites de l’amor romàntic als mitjans de comunicació i abordar qüestions com l’educació sexual o la intel·ligència emocional.

La regidora d’Igualtat, Paula Soler, destacava que Duque “va saber arribar al públic amb una activitat molt àgil, on va abordar molts temes, i on fins i tot va fer ballar als i les presents. Va estar una activitat amb una molt bona acollida que ens ha servit per iniciar amb bon peu esta V Escola Feminista a la que animem a totes i tots a participar en les següents activitats”.

L’Escola Feminista es reprendrà el proper divendres 17 de maig a les 19:00 hores a la Sala Gomis, on, per primera vegada, es farà un homenatge a “dones que fan poble” i que van estar escollides pel Consell de les Dones d’Ontinyent. Elles són Susi Rodríguez, Eva Bernabeu, Àfrica Ferrero i Neus Rubio, i l’acte estarà dut a terme per la monologuista valenciana Maria Zamora. Paula Soler destacava que “són dones que, cadascuna des del seu àmbit han ajudat a que Ontinyent siga una ciutat igualitària i inclusiva, i que des del Consell de les Dones hem considerat que mereixen ser posades en valor”.

Pujar