elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV-PSOE d’Onda ofereix un servei d’ajuda per a activar el Bono Comerç

El PSPV-PSOE d’Onda ofereix un servei d’ajuda per a activar el Bono Comerç
  • El portaveu Ximo Huguet recorda que “va ser una proposta del grup municipal socialista per a la campanya de Nadal, però s’ha activat sis mesos tard”

El PSPV-PSOE d’Onda ofereix un servei d’ajuda per a activar el Bono Comerç com a resposta a les dificultats i les cues que s’han trobat els ciutadans i les ciutadanes a la Casa de la Cultura. El portaveu socialista Ximo Huguet recorda que “esta va ser una proposta del grup municipal per a la campanya de Nadal que hauria ajudat als negocis de la zona a incrementar les vendes durant les festes, però l’actual govern l’ha activat sis mesos tard”.

El servei d’ajuda a la ciutadania serà gratuït. Les persones que vulguen activar-lo, explica Huguet, “poden acudir a la nova seu del PSPV-PSOE d’Onda, localitzada a l’avinguda País Valencià, 84 baix, dilluns i divendres de 18.00 a 20.00 hores i el dijous d’11.00 a 13.00 hores”. “Només fa falta que porten el DNI i la data de naixement”, explica el portaveu.

“Esta iniciativa busca incentivar el comerç local, proporcionant un nou canal per dinamitzar vendes i captar nous clients perquè les compres dels onders i les onderes es queden a Onda”, explica el portaveu de l’equip socialista. “Celebrem que la  proposta del grup municipal socialista Bono Comerç haja tirat endavant i per això oferim la nostra ajuda per a totes les persones que vulguen activar-lo”, conclou Ximo Huguet.

Pujar