9 d’abril de 2020 9/4/20

El PSPV-PSOE d'Onda exigeix a l'equip de govern del PP que execute la segona fase de la ronda Nord

El PSPV-PSOE d'Onda exigeix a l'equip de govern del PP que execute la segona fase de la ronda Nord - (foto 1)
  • El grup municipal socialista recorda que el projecte està inclòs en l'estra-tègia Edusi

El PSPV-PSOE d'Onda exigeix a l'equip de govern del Partit Popular que finalitze el projecte de la ronda Nord que el grup municipal socialista va incloure en l'estratègia Edusi. Tal com explica la regidora socialista Marta Piquer, el desenvolupament urbanístic d'esta zona forma part de l'estratègia de mobilitat que va impulsar el PSPV-PSOE d'Onda per a un desenvolupament del municipi sostenible assentat en directrius clau com la smart city, els carrils bicis i l'eficiència energètica, i per al que van obtindre cinc milions d'euros del pla europeu Edusi.

No obstant això, “el projecte s'ha deixat a mig fer”. “S'ha executat en l'avinguda Montanejos però resta l'execució en la zona industrial”, explica Piquer. “Quan el partit socialista va dissenyar esta estratègia tènia clar el pla de mobilitat per al nostre municipi i per això incloem el desenvolupament de la ronda Nord. L'avinguda Montanejos és la primera fase i instem a l'equip de govern a fer la segona fase que discorre per la zona industrial fins a la Bassa de la Vila, assenyala la regidora.

La socialista recorda que l'obra de Montanejos està formada pel doble viari, el carril bici i una zona verda i que encara no s'ha executat de manera íntegra. “Nosaltres deixàrem l'obra adjudicada, amb la constructora preparada i el pla de seguretat assignat perquè l'equip de govern de Carmina Ballester poguera fer l'obra sense problemes. Ara s'han de posar ells a treballar per a desenvolupar-ho fins al final i fer la segona fase i, sobretot i fonamental, que continuen el carril bici”, conclou la regidora del grup municipal socialista d’Onda.

Pujar