9 d’abril de 2020 9/4/20

El PSOE insta a Ballester a oferir el servei d'infermeria escolar a la xarxa de salut pública

  • Per als socialistes és moment de treballar units i que totes les administracions aporten recursos per fer front a aquesta epidèmia

El grup municipal socialista ha instat Ballester a oferir al el servei de salut pública de la Generalitat les infermeres escolars contractades fa unes setmanes per donar en aquests moments crítics en els centres sanitaris.

Els socialistes consideren que davant la situació excepcional i de col·lapse que s'està travessant aquest servei no pot dedicar-se a tan sols "explicar contes sinó a atendre pacients amb possibles símptomes de coronavirus".

Per als socialistes "és moment de treballar units i que totes les administracions han d'aportar recursos per fer front a aquest epidèmia no podem tenir ni un sol recurs paralitzat davant la greu situació que estem patint" afirmen des del grup socialista.

Aquesta aquesta és una altra de les mesures que els socialistes han proposat a l'actual equip de govern i que se suma al primer paquet de mesures econòmiques i socials presentades tan sols fa uns dies al considerar que les mesures que s'estan prenent són insuficients "necessitem mesures extraordinàries per moments extraordinaris "finalitzen els socialistes.

 

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar