elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Onda es rendeix als peus de la seua patrona

Onda es rendeix als peus de la seua patrona
  Galeria de fotos
  Onda - Fira 2019 - Ofrena
  Onda - Fira 2019 - Ofrena
  MÉS FOTOS
  Onda es rendeix als peus de la seua patrona - (foto 2)
  Onda es rendeix als peus de la seua patrona - (foto 3)
  Onda es rendeix als peus de la seua patrona - (foto 4)
  Onda es rendeix als peus de la seua patrona - (foto 5)

  La localitat castellonenca d'Onda està de celebració, i és que es troba immersa en la celebració d'una nova edició del seu tradicional Fira. Després de viure diumenge passat la jornada més solemne de tota la seua setmana de festes, amb la missa Major i la processó com a actes destacats en la programació, aquest dilluns els veïns més fidels han eixit al carrer per a rendir-se als peus de la seua patrona.

  Ha sigut a partir de les 18 hores quan la plaça de l'església ha començat a omplir-se de gent que volia viure en primera persona l'ofrena de flors a la seua patrona, La nostra Senyora de l'Esperança. Un moment carregat de sentiment en el qual tots els participants entreguen les seues ofrenes a la patrona amb missatges d'agraïment i desitjos per a l'any vinent.

  Barris, penyes, autoritats, reines i dames d'anys anteriors, i per descomptat les actuals Reina i Dama de la Fira 2019, juntament amb les seues cort d'honor han volgut sumar-se a aquest tradicional acte que cada any congrega a centenars de veïns al seu voltant i que plena cada racó de la ciutat d'emoció i sentiment.

  Però aquest no ha sigut l'únic acte celebrat aquest dilluns a Onda, perquè després de la processó a l'església de l'Asunción ha tingut lloc una missa solemne en honor a La nostra Senyora de l'Esperança. Una missa que a més ha estat ambientada amb els cants del Cor Parroquial, dirigit per María Ortega Álvaro.

  Ja a la nit, el recinte de festes ha sigut escenari d'un gran concert a càrrec de la Guàrdia & Onda Big band amb el qual s'ha donat per conclosa la primera jornada festiva de la setmana.

  Pujar