30 de setembre de 2020 30/9/20

PP: “Onda iniciarà el curs de la EOI sense ampliar els idiomes i amb les taxes un 30% més cares”

PP: “Onda iniciarà el curs de la EOI sense ampliar els idiomes i amb les taxes un 30% més cares”  - (foto 1)

  "Onda iniciarà a partir d'octubre el nou curs de l'Escola Oficial d'Idiomes sense haver ampliats els nivells ni els idiomes i amb les taxes més cares. Aqueixes són as acciones dutes a terme per PSOE i Compromís i la seua aposta per l'educació pública".

  Així ho ha explicat avui el regidor del PP a Onda, Salva Aguilella, qui ha advertit que "no solament es tracta d'una política impulsada per la Generalitat Valenciana, sinó que compta amb el respatler de l'Ajuntament d'Onda".

  "Tant és així que des del cuatripartito es van negar a recolzar la proposta del PP que va elevar al ple per a frenar l'augment de les taxes de la EOI per a enguany de més del 30%". Per al PSPV i Compromís, "la formació en idiomes és poc més que un privilegi. Una mostra clara que lluny de recolzar als joves en el seu periple cap a la recerca d'una ocupació, la qual cosa fan és enfonsar-los i dificultar-los l'accés imposant tasazos que no tenen més interès que el mer afany recaptatori".

  "A més, el curs passat es va reduir el nombre de grups a Onda i no es té la intenció d'augmentar-los, tal com ha deixat clar el cuatripartito. El PP d'Onda va aconseguir ampliar de les amb prou faenes 200 places que hi havia en 2010 a les 520 amb les quals va acabar la legislatura. Tots els anys, de manera consecutiva, l'equip de govern popular va aconseguir que a Onda s'impartiren tots els nivells d'anglès, els estudis d'alemany per als ondenses., així com el bàsic i mitjà de francès. De fet, hi havia 15 grups distribuïts en 9 d'anglès, 3 de francès i 3 d'alemany".

  Pujar