elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Onda crea una plataforma per a la venda d'entrades per Internet

L'Ajuntament d'Onda crea una plataforma per a la venda d'entrades per Internet

    L'Ajuntament d'Onda, a través de l'àrea de Cultura, ha creat la seva pròpia plataforma online de venda d'entrades anticipades per a activitats i els espectacles del Teatre Mònaco, que estarà disponible a partir del pròxim 19 d'abril. Així, els veïns i veïnes de la localitat podran aconseguir un seient per a les pròximes obres ja programades, com ‘Chao Chochín’ el dia 29 d'abril o ‘5 y acción’ de Carlos Sobera, programada per al 20 de maig.

    Des de l'àrea de Cultura que dirigeix Encarna Ribes defenen els avantatges d'aquesta modalitat. “Aquesta plataforma proporciona als usuaris un sistema còmode, segur i amb garanties per a comprar entrades dels esdeveniments que siguen del seu interès. A més, s'agilitza la venda, evitant cues i esperes innecessàries en taquilla. Aquells que no puguen acudir personalment al teatre a retirar-les podran adquirir-les amb temps sense necessitat de desplaçar-se. Un avanç més d'aquest equip de govern per a modernitzar les nostres institucions”, ha manifestat la tinent d'alcalde de Promoció Cultural.

    El servei que oferirà aquesta plataforma serà gratuït i accessible per a tot el món, perquè no cobrarà despeses de gestió per comprar entrades a través de la web, de manera que aquells que tinguen descomptes especials per empadronament no veuran augmentat el seu preu.

    Està previst que l'accés online estiga allotjat en l'apartat d'Esdeveniments de la web de l'Ajuntament d'Onda, de manera que estiga visible i siga fàcil de trobar per la ciutadania. Aquest servei se sumarà a la venda anticipada en taquilla els dimecres i divendres de 12.00 a 14.00 hores. Aquelles persones interessades a consultar els seus dubtes podran acudir a la 3ª planta de la Casa de la Cultura.

    Pujar