28 de novembre de 2020 28/11/20

El PP d'Onda aplaudeix les mesures d'ús de l'Ajuntament

El PP d'Onda aplaudeix les mesures d'ús de l'Ajuntament - (foto 1)

    El Partit Popular d'Onda ha aplaudit hui les diferents mesures preses per l'Ajuntament de la ciutat, liderat per l'alcaldessa, Carmina Ballester, i un equip de govern que “s'estan deixant la pell” perquè “tots els ondenses puguem eixir com més prompte millor de la greu crisi del Covid-19”.

    Així ho ha explicat Sergio Puig, sotssecretari del PP d'Onda qui ha explicat que “equip de govern popular malgrat    ser competències d'altres administracions ha decidit posar en marxa mesures valentes i un ambiciós pla d'ocupació i beques amb 650.000 euros d'inversió”.

    Cal recordar que el “Pla Nova Oportunitat” ondense contempla més de 100 contractes i beques, especialment entre els joves, englobats en huit línies d'actuació que s'agrupen entre beques formatives i plans d'ocupació.

    “Des de l'Ajuntament d'Onda s'estan adoptant desenes de mesures, des del minut zero, ajudant a tots els veïns afectats per la crisi i pel confinament” i “de manera paral·lela està treballant per la recuperació econòmica davant la gravetat de la situació econòmica que s'aveïna”, assegura Puig.

    Pujar