elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP d'Onda aplaudeix les mesures d'ús de l'Ajuntament

El PP d'Onda aplaudeix les mesures d'ús de l'Ajuntament

    El Partit Popular d'Onda ha aplaudit hui les diferents mesures preses per l'Ajuntament de la ciutat, liderat per l'alcaldessa, Carmina Ballester, i un equip de govern que “s'estan deixant la pell” perquè “tots els ondenses puguem eixir com més prompte millor de la greu crisi del Covid-19”.

    Així ho ha explicat Sergio Puig, sotssecretari del PP d'Onda qui ha explicat que “equip de govern popular malgrat    ser competències d'altres administracions ha decidit posar en marxa mesures valentes i un ambiciós pla d'ocupació i beques amb 650.000 euros d'inversió”.

    Cal recordar que el “Pla Nova Oportunitat” ondense contempla més de 100 contractes i beques, especialment entre els joves, englobats en huit línies d'actuació que s'agrupen entre beques formatives i plans d'ocupació.

    “Des de l'Ajuntament d'Onda s'estan adoptant desenes de mesures, des del minut zero, ajudant a tots els veïns afectats per la crisi i pel confinament” i “de manera paral·lela està treballant per la recuperació econòmica davant la gravetat de la situació econòmica que s'aveïna”, assegura Puig.

    Pujar