elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els veïns d'Onda a la caça del tresor literari: el municipi amaga 10 recompenses

Els veïns d'Onda a la caça del tresor literari: el municipi amaga 10 recompenses
  • Es busca amb això promoure la lectura des d'edats primerenques

MÉS FOTOS
Els veïns d'Onda a la caça del tresor literari: el municipi amaga 10 recompenses - (foto 2)

Amb motiu del Dia del Llibre, l'Ajuntament d'Onda, a través de la Biblioteca Municipal, ha organitzat una caça o cerca del tresor literari per tot el municipi. Deu recompenses han sigut amagades estratègicament, i aquells que les troben podran emportar-se un llibre de la Biblioteca.

Els ondenses estan convidats a participar en esta cerca literària, fins divendres que ve 26 d'abril, seguint les pistes llançades a través de les xarxes socials del consistori. Així mateix, la Biblioteca Municipal ha preparat durant tot el mes una àmplia varietat d'activitats culturals per als més xicotets, des de presentacions de llibres infantils fins a tallers familiars i contacontes.

El regidor de Biblioteques, Daniel Álvaro, ha expressat: "Esta activitat dins de la programació del ‘Mes del Llibre’ és una oportunitat única per a explorar Onda mentres se submergixen en el món de la literatura”. “Des de la Biblioteca Municipal, seguim compromesos a promoure l'hàbit de lectura des d'edats primerenques perquè la màgia dels llibres obri portes a la imaginació i a la cultura", ha afegit.

A més, com a part de la programació, hui dia 23 d'abril, es durà a terme el contacontes "Puzle d'històries", a càrrec de Rebombori, a la Sala infantil de la Biblioteca, dirigit a xiquets i xiquetes de 4 a 8 anys. Igualment, a la Biblioteca de l'IES Torrelló, es realitzarà un Taller d’iniciació al còmic per a joves de 12 a 18 anys.

D'altra banda, l'exposició "Nostàlgia pura: tornem a la tauleta" continua oberta a la sala d'exposicions de la Casa de la Cultura fins al pròxim 3 de maig, en horari matutí de 10 a 14 hores i vespertí de 16 a 20 hores, de dilluns a divendres, així com els dissabtes de 10 a 14 hores.

D'igual manera, durant tot el mes, les xarxes socials de la Biblioteca i l'Ajuntament estan compartint recomanacions de lectura proposades per alumnes i docents dels centres educatius locals. Una iniciativa que promou la lectura i la participació activa dels ondenses en el món dels llibres.

Pujar