elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: ‘El cuatripartit oblida als veïns de Beniparrell a Onda’

PP: ‘El cuatripartit oblida als veïns de Beniparrell a Onda’

  El cuatripartit oblida als veïns de Beniparrell d'Onda. Tant és així que en els últims tres anys no s'ha realitzat cap inversió ni millora en aquest barri de la localitat.

  Tal com ha explicat avui el secretari general del PP d'Onda, Vicente Ramón, “esde que governa PSOE amb els seus socis ja no s'han realitzat inversions en aquest barri de la localitat” ja que “se veu que han decidit crear ciutadans de primera i de segona a Onda”.

  Cal recordar que el PP d'Onda incloïa a Beniparrell dins de les inversions que anualment es realitzaven en Artesa, Tosalet i Monteblanco. Per a açò, abans de dur a terme qualsevol projecte, es realitzaven reunions amb els veïns afectats de cada zona i d'aquestes trobades sorgien les principals necessitats de cada barri.

  Després es realitzaven els projectes i es tornaven a acordar amb els veïns. En el cas de Beniparrell es van dur a terme diverses millores en la urbanització dels carrers, pavimentació, arranjaments de voreres o, per exemple, es va engegar un projecte global de señalística en els carrers d'aquest barri.

  Ara, en canvi, “ni hi ha reunions amb els veïns ni molt menys projectes de millora dels barris d'Onda”

  Pujar