25 de setembre de 2020 25/9/20

PP: “El cuatripartit es nega a recolzar l'agricultura ecològica”

PP: “El cuatripartit es nega a recolzar l'agricultura ecològica” - (foto 1)

  El cuatripartit d'Onda s'ha negat a recolzar l'agricultura ecològica. Així ho ha denunciat avui el Partit Popular de la ciutat qui ha lamentat que l'alcalde, sostingut pel cuatripartito s'haja negat a mantenir el programa dels Horts Socials que va engegar el PP de la ciutat, així com mostrar el seu suport explícit a la millora dels camins rurals.

  Els populars han advertit que “és incoherent que un programa social que ajuda a la gent d'Onda i que no suposa cap cost per a l'administració s'elimine per part d'un equip de govern radical, ineficaç i que només pensa a crear despeses als ondenses”, així ho ha advertit l'edil del PP en la ciutat, Elena Albalat.

  La regidora popular recorda que “este programa s'autofinançava i ajuda a persones en situació de desocupació, a les ONG, servia per a fer cursos de formació i per als jubilats d'Onda que ho volgueren”.

  Aquesta aposta era un “generador de noves oportunitats i de progrés” per a Onda. L'Ajuntament, a través d'un terreny de 7.356,59 metres quadrats, adjudicava les diferents parcel·les de 150 metres cadascuna, i que beneficiava a persones jubilades, a aturats i a ONG's del municipi.

  Els adjudicataris, a canvi d'un preu simbòlic de 5 euros al mes, tenien cobert el pagament de l'aigua de reg i l'Ajuntament s'encarregava del manteniment de les parcel·les que quedaven lliures. A més, hi havia una formació específica en agricultura ecològica i les ONG usaven les parcel·les per a formar a persones i, a més, es quedaven amb la producció agrícola, igual que la resta d'adjudicataris.

  No obstant açò, malgrat que el PP ha demanat que es recolze expressament la mesura, han decidit rebutjar el suport a aquesta mesura. De la mateixa manera, el cuatripartito tampoc ha volgut recolzar la millora dels camins rurals malgrat el mal estat en el qual es troben.

  Albalat ha lamentat que “no tenen en compte les necessitats de la gent d'Onda i estan entretinguts a repartir-se butaques en lloc d'apostar per la gent d'Onda”.

  Pujar