elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Carmina Ballester: “Qui vinga a visitar Onda es podrà emportar una medalla de conqueridor”

Carmina Ballester: “Qui vinga a visitar Onda es podrà emportar-se una medalla de conqueridor”
Carmina Ballester: “Qui vinga a visitar Onda es podrà emportar-se una medalla de conqueridor”
  • Entrevista amb l'alcaldessa d'Onda per conèixer més detalls sobre l'oferta turística del territori que presenten aquests dies a Fitur

MÉS FOTOS
Carmina Ballester: “Qui vinga a visitar Onda es podrà emportar una medalla de conqueridor” - (foto 2)

Onda es posiciona com a destinació familiar, on gaudir de la natura, rutes per la localitat, un castell únic i una gastronomia exquisida. Amb aquesta carta de presentació s'ha desplaçat Onda fins a la Fira Internacional de Turisme de Madrid, Fitur, per donar a conèixer la destinació castellonenca.

Elperiodic.com ha entrevistat l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, per conèixer més detalls sobre el que es pot descobrir a la localitat. La primera edil ha comentat l'oferta que aquest any porten a Fitur, que es tracta de senderisme en família o amics en el marc d'una campanya de promoció del patrimoni natural d'Onda per apostar per un turisme sostenible i saludable: “Qui vaja acumulant rutes i les acabe totes es portaran una medalla de conqueridors del territori”.

Per cert, l'emblemàtic castell de les 300 torres d'Onda ha batut rècord de visitants amb més de 34.000 persones. Pots veure ACÍ l'entrevista completa i ACÍ la presentació d'Onda a Fitur.

Pujar