elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Carmina Ballester prioritza la proximitat amb els veïns d'Onda

Carmina Ballester prioritza la proximitat amb els veïns d'Onda

    La ja alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, ha prioritzat en les seves primeres hores com a màxima autoritat municipal la proximitat amb els veïns. La primera edil ja ha assentat les bases de les primeres iniciatives que marcaran un canvi de rumb en la gestió municipal i ha donat començament a la nova legislatura amb als veïns.

    Carmina Ballester ha sol·licitat ja l'expedient de les obres de la plaça de la Sinagoga. Unes obres que estan quatre anys paralitzades i sense cap solució per als veïns i que suposen un gran perill per haver-hi una immensa foradada. “Pensem que després de quatre anys és fonamental solucionar aquesta qüestió”.

    Al mateix temps, la nova alcaldessa d'Onda ja ha mantingut reunions amb els veïns d'Onda per a posar en marxa les diferents peticions i propostes ja que “el nostre projecte de gestió posarà l'altaveu en els veïns i per això és important que la participació sigui una realitat a Onda”.

    De fet, una de les intencions de l'alcaldessa és que de forma periòdica, com a mínim una vegada al mes, el despatx d'alcaldia es traslladi als diferents barris i pedanies d'Onda ja que “volem prémer les necessitats reals dels ondenses”.

    Pujar