elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tornada sense incidències a les escoletes infantils municipals d'Oliva dels més menuts i menudes

Tornada sense incidències a les escoletes infantils municipals d'Oliva dels més menuts i menudes
  MÉS FOTOS
  Tornada sense incidències a les escoletes infantils municipals d'Oliva dels més menuts i menudes - (foto 2)
  Tornada sense incidències a les escoletes infantils municipals d'Oliva dels més menuts i menudes - (foto 3)
  Tornada sense incidències a les escoletes infantils municipals d'Oliva dels més menuts i menudes - (foto 4)
  Tornada sense incidències a les escoletes infantils municipals d'Oliva dels més menuts i menudes - (foto 5)

  Les Escoletes Infantils Municipals d’Oliva han reobert les seves portes per acollir als més menuts i menudes de la ciutat. Així les escoletes La Taronja, El Caragol i  El Boriol han començat el curs 2021/2022. I ho han fet sense cap incidència destacable.

  En aquesta primera jornada, la regidora d’Educació d’Oliva, Ana Morell ha volgut visitar acompanyada per la seva predecessora en el càrrec i companya de govern, Maria Josep Llorens, per tal de recolzar i animar als equips directius i docents en aquest inici de curs.

  En primer lloc han visitat l’Escoleta “El Caragol” i allí les ha rebut l’equip d’educadores al front del qual està la directora, Esther Climent qui ha agraït la presencia de les dos representants polítiques. Climent ha destacat el compromís del centre i de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament d’Oliva que en tot moment han fet complir les normes de sanitàries i gràcies a la qual cosa van poder superar el curs passat i han pogut començar aquest amb una proposta d’activitats enriquidora i motivadora per a tota la comunitat educativa del centre.

  Morell i Llorens han visitat després el Centre Educatiu “El Boriol”, on la Directora, Xelo Vidal, ha destacat, davant la visita institucional, que ”en l’equip estem molt contents perquè s’han incorporat el 95% dels xiquets i xiquetes i els que no han vingut hui és perquè encara estan de vacances. Això és una molt bona senyal de normalitat”.

  Per la seva banda, Rosana Altur, Directora de l´Escoleta “La Taronja”, ha rebut a les dos regidores i els ha exposat la planificació per als pròxims dies en que donaran inici al curs i a més ha posat en valor la tasca del seu equip docent: “aquests dies els nostres equips, que són persones il·lusionades amb l’aprenentatge i la cultura, es troben posant tot al seu lloc, per arrancar ja un curs que promet ser apassionant i ple d’il·lusió”.

  La vicealcaldessa i regidora d’Educació, ha agraït “a totes les educadores dels 3 centres educatius la seva tasca al llarg dels dos darrers cursos que han sigut molt durs i difícils però que gràcies a la vostra vocació i professionalitat hem pogut superar i fer dels nostres col·legis, instituts i per descomptat de les nostres escoletes un lloc segur on aprendre, compartir i viure”. 

  Pujar