elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Associació "El Món del Canari" i l'Ajuntament d'Oliva organitzen el III Concurs-exposició ornitològic del 6 al 12 d'octubre

L'Associació "El Món del Canari" i l'Ajuntament d'Oliva organitzen el III Concurs-exposició ornitològic del 6 al 12 d'octubre
  MÉS FOTOS
  L'Associació "El Món del Canari" i l'Ajuntament d'Oliva organitzen el III Concurs-exposició ornitològic del 6 al 12 d'octubre - (foto 2)
  L'Associació "El Món del Canari" i l'Ajuntament d'Oliva organitzen el III Concurs-exposició ornitològic del 6 al 12 d'octubre - (foto 3)
  L'Associació "El Món del Canari" i l'Ajuntament d'Oliva organitzen el III Concurs-exposició ornitològic del 6 al 12 d'octubre - (foto 4)

  Amb unes altes expectatives de poder continuar mostrant la seva passió per l’ornitologia, l’Associació Cultural i Deportiva “El Món del Canari” va presentar en la jornada d’ahir, la III Edició del Concurs-Exposició Ornitològic que amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Oliva, es celebrarà del 6 al 12 d’octubre.

  En la presentació d’aquesta activitat van participar els regidors de Medi Ambient  i Cicle Integral de l’Aigua, Maria Josep Llorens, el regidor de Cultura, Julio Llorca i els representants de l'Associació Cultural Deportiva Ornitológica "El Món del Canari", el president, Vicente Maldonado; el vicepresident, Luis Fullana, el tresorer,  Pepe Mañó i la secretària, Trini Llambies. 

  El president de l’Associació, Vicent Maldonado, va voler fer menció especial al caràcter de l’activitat: «Des d'Oliva volem informar a tot amant de l'ornitologia, que amb aquestes exposicions, la nostra associació sense ànim de lucre vol transmetre la informació i el coneixement de la gran activitat educativa sobre el món dels ocells en concret els canaris. La nostra exposició és per a ensenyar a tota persona interessada algunes races de canaris i espècies d'ocells de milers d'espècies que existeixen en el món. Sobretot volem transmetre que a qualsevol espècie animal es mereix el nostre respecte i les nostres cures», va afegir Maldonado.

  El regidor de Cultura, Julio Llorca, va declarar que «aquest esdeveniment és molt important per a Oliva perquè posiciona a la ciutat com un referent i un atractiu per a criadors i criadores d’altres territoris». «Agraïm molt a l'organització que fa possible l’exposició-concurs d’ornitologia d’Oliva, un event que permet dinamitzar la ciutat i per altra banda, brinda l’oportunitat a tota la ciutadania per conèixer en profunditat el món de la ornitologia», va afegir Llorca.

  La regidora de Medi Ambient, per la seva part va posar en valor la tasca pedagògica de l'Associació i la seva perseverança per fer del món dels ocells i en concret, dels canaris,  més accessible a la ciutadania: “Agraïm la dedicació incondicional que aquest grup de persones té per afavorir l’ornitologia al nostre poble, la seva passió i la motivació amb la que treballen per fer arribar, aquesta passió a xiquets, xiquetes i persones adultes per a que es mantinguen i si cap, es milloren les condicions d’aquestes aus” va declarar Llorens.   

  L’Associació també va informar que encara es pot concursar, però que cal efectuar la preinscripció fins al 15 de setembre a través de la pàgina web ORNIGESTION. Per a efectuar el pagament el número de compte és: ES28 3159 0044 5525 3780 8129.

  Per tal de garantir l’organització els grups estaran detallats a la mateixa web. A més, el col·lectiu informa que si l’inscripció d'una raça no arriba a una quantitat viable per a l'assignació d'un jutge alternatiu. L'aforament serà limitat. I els preus seran per a inscripció individual de 3,50€ i per equips de 12€.

  Pujar