18 de novembre de 2019 18/11/19

L'Ajuntament d'Oliva organitza la 3a edició de l'acte "El govern respon"

L'Ajuntament d'Oliva organitza la 3a edició de l'acte "El govern respon" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament d'Oliva organitza la 3a edició de l'acte "El govern respon" - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Oliva ha organitzat per al pròxim divendres, 22 de setembre, la tercera edició de l'acte públic "El govern respon", que tindrà lloc al Centre Polivalent d'Activitats Socioculturals, a les 20.00 hores.
  En aquesta tercera edició, l'equip de govern municipal realitzarà una valoració del que portem de legislatura i, en especial, presentarà els projectes de ciutat i la iniciativa europea EDUSI.

  Es tracta d'una acció amb un alt sentit democràtic, no gaire habitual en l'actual cultura política, i que l'actual govern municipal va impulsar en octubre de 2015 per a fer partícip a la població de la política local i d'aquelles decisions que es prenen al consistori.

  En l'acte, que novament serà dinàmic i obert a tothom, els responsables de cada àrea respondran els dubtes i preguntes dels assistents, creant d'aquesta manera un diàleg amb els ciutadans d'Oliva.
  Hi intervindran l'alcalde, David González (Compromís); i els tres primers tinents d'alcalde: Blai Peiró (Projecte Ciutadans Oliva), Alejandro Salort (EU-Acord Ciutadà) i Pepe Salazar (Gent d'Oliva).

  ocultar
  L'Ajuntament d'Oliva organitza la 3a edició de l'acte "El govern respon"
  Pujar