elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Educació oferta cursos d'informàtica a nous usuaris d'internet

Educació oferta cursos d'informàtica a nous usuaris d'internet

  La Regidoria d'Educació, que encapçala la regidora Yolanda Pastor, organitza des del curs passat cursos bàsics d'informàtica adreçats a nous usuaris d'internet.

  Els cursos s'organitzen conjuntament amb el Servei de Biblioteques de l'Ajuntament d'Oliva. Són cursos de curta durada i grups reduïts per tal de poder donar una atenció més personalitzada.

  Els cursos Internet bàsic per als qui (encara) no en saben s'imparteixen a la Biblioteca Tamarit amb l'objectiu de donar a conéixer i descobrir el món tecnològic, aprendre a navegar per la xarxa i adaptar-se a les noves tecnologies. Els cursos són gratuïts i l'únic requisit per inscriure's al curs és disposar del carnet d'usuari de la biblioteca.

  Aquestos cursos han tingut una gran acollida i s'han cobert totes les places en tots els cursos programats; en aquesta edició passaran al voltant de 70 alumnes pels cursos d'iniciació a internet, que formen part del programa de formació de proximitat del departament d'Educació, que dóna resposta a accions formatives per cercar solucions i eliminar desequilibris i desigualtats socials.

  Yolanda Pastor indica que amb aquesta acció es pretén empoderar tecnològicament els nostres majors, facilitant-los la superació de barreres en la incorporació de les TIC a la seua vida quotidiana, així com de generar competències bàsiques per exercir una ciutadania activa.

  Es pot sol·licitar més informació, alhora que es pot inscriure al curs, en la Biblioteca Tamarit.

  Pujar