4 d’agost de 2020 4/8/20

El COVID-19 obliga a Oliva a tancar la Font Salada per prevenció

La Font Salada d'Oliva
La Font Salada d'Oliva
  • La gent no pot ni banyar-se ni romandre en l'entorn fins que les condicions sanitàries ho permeten

L'Ajuntament d'Oliva i el seu Departament de Salut Pública han decidit tancar la zona de la Font Salada a causa de la situació sanitària actual i no tenen prevista la data de reobertura, que serà quan puguen garantir la seguretat total en aquest espai.

La gent no podrà acudir a la Font Salada d'Oliva ni per a banyar-se ni per a romandre pel seu entorn, ja que s'ha decretat el tancament total fins a una altra ordre per prevenció i amb el principal objectiu que no es convertisca en un focus de contagi degut a la gran quantitat de persones que acudeixen durant l'estiu.

Cal destacar que la Font Salada és un dels reclams turístics més demandats pels visitants i una de les zones on més acudeixen els ciutadans, ja que l'entorn natural és privilegiat per a refrescar-se durant la temporada estival.

En aquests moments la prevenció, precaució i seguretat manen i s'imposen al gaudi de la gent en aquest paratge natural perquè no es convertisca en un lloc de transmissió de la malaltia donats els brots que se succeeixen en localitats pròximes a Oliva com Gandia, que acumulen ja 77 casos positius.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar