12 d’agost de 2020 12/8/20

El COVID-19 no entra a Oliva des de fa dos mesos

L'alcalde d'Oliva, David González, al costat de veïns de la localitat
L'alcalde d'Oliva, David González, al costat de veïns de la localitat
  • L'últim cas que es va registrar en la localitat va ser a principis del mes de maig

MÉS FOTOS
El COVID-19 no entra a Oliva des de fa dos mesos - (foto 2)

La localitat d'Oliva no ha registrat ni un només infectat nou de Coronavirus des de principis del mes de maig, quan va ser l'última constància d'una persona contagiada.

Dos mesos després d'aquest últim cas, el municipi de la comarca de la Safor s'ha blindat contra la malaltia seguint les noves normes de seguretat indicades pel consistori i per les autoritats sanitàries competents.

Tal com ha relatat a elperiodic.com l'alcalde d'Oliva, David González, “valorem molt positivament que des de fa dos mesos no hi haja nous casos de Coronavirus a Oliva, ja que hem treballat molt amb les mesures preventives per a mantindre segura a la població”.

El primer edil fa un exercici de normalitat i assegura que “cal ser honestos i reconéixer que malgrat no haver reparat en mesures preventives contra el COVID-19, existeix el factor de la sort en el nostre municipi perquè potencialment havíem pogut tindre un brot que hauria tirat per terra els bons resultats”.

Apel·lant a la responsabilitat i al compliment de les noves normes, però sent conscient que també influeix la sort en l'arribada de nous infectats, González es mostra orgullós després de mantindre hui dia una important contenció del virus perquè la resta d'activitats turístiques, de platja, oci, restauració i el que embolica a Oliva, es puguen continuar desenvolupant amb certa normalitat, encara que incorporant totes les mesures de prevenció.

Cal destacar que les platges d'Oliva són un dels majors reclams turístics de la comarca de la Safor i reben, estiu rere estiu, a un gran nombre de visitants. Això podia provocar l'arribada de nous casos de COVID-19 que, fins al moment, continuen sent nuls i reina la calma i la tranquil·litat perquè els ciutadans i els turistes gaudisquen d'aquesta temporada estival amb totes les garanties sanitàries possibles.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar