10 de desembre de 2019 10/12/19

Avancen a bon ritme les obres del Mercat Municipal d’Oliva

Avancen a bon ritme les obres del Mercat Municipal d’Oliva - (foto 1)
    MÉS FOTOS
    Avancen a bon ritme les obres del Mercat Municipal d’Oliva - (foto 2)
    Avancen a bon ritme les obres del Mercat Municipal d’Oliva - (foto 3)
    Avancen a bon ritme les obres del Mercat Municipal d’Oliva - (foto 4)
    Avancen a bon ritme les obres del Mercat Municipal d’Oliva - (foto 5)

    Continuen a bon ritme les obres de millora i rehabilitació del Mercat Municipal d'Oliva. Esta setmana finalitzarà la instal·lació de la nova canalització de l'aigua corrent, que en esta primera fase té un cost de 10.000 euros que aporta íntegrament la Regidoria de Mercats. I el pròxim 12 de novembre, començarà la instal·lació del nou paviment de l'edifici. Així, si tot va bé, per a principis de desembre, estarien tots els treballs finalitzats, tant les obres del sòl com les derivades de l'increment de la potència elèctrica, que van començar el passat 2 d'octubre.

    Recordem que l'increment de la potència elèctrica suposa la instal·lació d'una línia elèctrica trifàsica a 20 kV, que va des del carrer Sant Carles, passant pel carrer Joan Pellicer, i fins al Mercat Municipal. Una obra que permetrà que es puga subministrar llum amb normalitat a tots els aparells de l'edifici, evitant així el seu trencament o deteriorament, i, al mateix temps, optimitzant el seu funcionament. Els treballs milloraran per tant el servei que des del Mercat Municipal es presta tant als comerciants de l'edifici com als seus clients. Les obres de la canalització elèctrica tenen un cost de 31.000 euros i estan íntegrament finançades per la regidoria de Mercats de l'Ajuntament d'Oliva.

    Per la seua banda, el nou paviment antilliscant suposarà una millora fonamental en l'edifici. Una obra que recordem que es va posposar per la urgència que suposava la rehabilitació del sostre original de l'edifici.

    Estes obres se sumen a les ja efectuades a l'edifici del Mercat Municipal durant la present legislatura, des del 2015, que han inclòs des de la recuperació del sostre original del 1949 fins a la reparació de portes i lavabos, l'adquisició d'una nova màquina de neteja o la instal·lació d'una alarma.

    Recordem que la instal·lació del nou paviment antilliscant del Mercat Municipal tindrà un cost de 41.000 euros, que aportarà íntegrament la Diputació de Valencia.

    Per al regidor responsable del Mercat Municipal, el regidor de Comerç, Mercats i Consum de l'Ajuntament d'Oliva, Pepe Salazar, aquestes obres "suposen un pas més en la rehabilitació i condicionament d'un edifici emblemàtic com és el Mercat Municipal, també perquè puga complir tota la normativa d'higiene i seguretat d'este tipus d'edificis. Tenim un Mercat Municipal del qual podem presumir, tant per la qualitat dels productes i l'atenció als clients que ofereix, com per la garantia i comoditat que proporciona als seus propis clients. I tot això, sense oblidar que estem parlant d'un edifici històric que forma part del nostre patrimoni local."

    ocultar
    Avancen a bon ritme les obres del Mercat Municipal d’Oliva
    Pujar