19 d’octubre de 2020 19/10/20

Augmenten les queixes veïnals a la platja d'Oliva per la molèstia dels venedors il·legals als kitesurfistes

Kitesurfistes a la platja d'Oliva
Kitesurfistes a la platja d'Oliva
  • “Envaeixen i molesten a la gent que fa kitesurf i que naveguen tranquil·lament en la zona d’Aigua Morta”

Els veïns d'Oliva han alçat la veu i protesten sobre la presència de nombrosos treballadors il·legals en la zona de la platja d’Aigua Morta. Concretament relacionen les molèsties que pateixen els kitesurfistes de la zona, ja que “les persones que venen il·legalment a la platja envaeixen el seu espai i no els deixen navegar tranquil·lament”.

Han sigut diversos els testimonis que certifiquen a elperiodic.com aquest fet. Apunten als “venedors il·legals que comercien amb productes falsificats a la platja d’Aigua Morta”. Afirmen que aquests “no tenen cap problema a envair les zones en les quals estan navegant la gent que fa kitesurf, passen per on ells tenen el material i els molesten diàriament amb els seus passejos per a vendre la seua mercaderia”.

Cal destacar que aquesta zona de platja a Oliva és coneguda per la seua particularitat de rebre a nombrosos kitesurfistes que troben en ella la tranquil·litat per a preparar els seus equips i entrar a l'aigua a navegar sense molestar a la resta de banyistes.

Amb aquestes queixes veïnals traslladades pels propis veïns d’Aigua Morta a aquest digital, volen posar de manifest les molèsties que suposen els venedors il·legals per a aquests esportistes. A més, es mostren sorpresos llançant el missatge que “pensàvem que totes aquestes maneres de vendre estaven prohibides”, però a més tenen l'agreujant que causen molèsties als usuaris de la platja.

Algun d'aquests veïns ha traslladat la seua queixa de manera pública amb l'objectiu que es prenga alguna mesura policial sobre aquest tema, ja que insisteixen una vegada i una altra en les molèsties que causen les persones que venen productes falsificats il·legalment a la platja i que envaeixen les zones que els kitesurfistes utilitzen per a realitzar el seu esport.

Pujar