elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arranquen les obres del parc de l’Avinguda de València d’Oliva amb una inversió de més de 450 mil euros per a la millora i revitalització del barri

  • Les obres tindran una duració d’aproximadament 3 mesos

La remodelació del parc de l'Avinguda de València comença hui la seva actuació i els responsables polítics d’aquesta iniciativa, la vicealcaldessa i regidora de Parcs i Jardins, Ana Morell i el regidor de Planejament Urbanístic i d’Hisenda, Miguel Monzonís, han presentat als veïns i veïnes i als mitjans de comunicació el projecte, el pressupost d'inversió que té i el temps d'execució en que es realitzaran aquestes obres.

L’acte protocolari de la firma de l’acta de replanteig entre l’empresa responsable de l’execució de les obres URBAMED, i els responsables polítics i tècnics municipals d’Oliva, es va celebrar ahir davant l’expectació de nombrosos veïns i veïnes i comerciants que s’aproparen a la plaça per conèixer de primera mà i amb més detall, el contingut d’aquest ambiciós i necessari projecte de revitalització per a un dels barris més emblemàtics de la ciutat. 

Segons la pròpia vicealcaldessa, “Oliva necessita inversions i manteniment per a millorar les condicions de vida de la nostra població. Necessitem revertir la situació de deixadesa que en legislatures anteriors havien acostumat als nostres barris. Necessitem invertir per canviar i millorar cada barri de la nostra ciutat. I treballem per aconseguir que els projectes als que ens vam comprometre es convertisquen en realitat com és el cas de la remodelació del Parc de l’Avinguda de València” ha declarat Morell.

L’edil també ha explicat les alternatives al aparcament que s’han aconseguit per minimitzar les molèsties al veïns i veïnes del barri, habilitant un aparcament provisional en l’Escola Permanent d’Adults (EPA) i un aparcament definitiu en un solar pròxim a aquest emplaçament, concretament en el Carrer Alcalde Francisco Llorca, 12. 

Pel que fa a la gestió de la regeneració urbanística municipal, el seu responsable, Miguel Monzonís, ha explicat quins són els principals objectius que es pretenen aconseguir amb aquesta reforma integral de la plaça i del parc de l’Avinguda de València: “volem fer més accessible els espais públics de la nostra ciutat a tota la gent del nostre poble, llevant possibles barreres arquitectòniques i modernitzant els nostres parcs i espais de joc i d’oci per als nostres xiquets i xiquetes i les seves famílies”.

Pujar