elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una trentena de joves de Nules es beneficiaran del nou taller d'ocupació

Una trentena de joves de Nules es beneficiaran del nou taller d'ocupació
  • Labora ha atorgat una subvenció de 724.000 euros per a aquest projecte que donarà formació i ocupació durant un any

MÉS FOTOS
Una trentena de joves de Nules es beneficiaran del nou taller d'ocupació - (foto 2)
Una trentena de joves de Nules es beneficiaran del nou taller d'ocupació - (foto 3)
Una trentena de joves de Nules es beneficiaran del nou taller d'ocupació - (foto 4)

Nules comptarà en breu amb un nou Taller d'Ocupació amb el qual es pretén millorar l'ocupació de les persones desocupades del municipi. Així doncs, d'aquest taller es podran beneficiar 30 persones en atur per un període d'un any.

El Taller d'Ocupació Nules VII compta amb una subvenció de 724.075,20 euros de la Generalitat Valenciana, a través del Servei Valencià d'Ocupació i Formació (LABORA), i amb tres mòduls de les especialitats d'obra de paleta, fusteria i de jardineria “amb aquesta ajuda que ens han concedit es podrà desenvolupar aquest taller en el qual les persones contractades podran participar en tres especialitats formatives, per tant el més important per a formar part del procés selectiu és estar inscrit com a demandant en l'Oficina d'Ús de l'Espai Labora”, explica la Regidor de Polítiques d'Ocupació, Rosa Ventura.

De manera que, entre els requisits per a poder participar en aquest procés selectiu es troba l'edat ja que la persona sol·licitant ha de tindre 18 anys o més; cal estar inscrit com a demandant o de millora d'ocupació en l'Oficina d'Ocupació i en situació d'atur en el moment d'inici del projecte; a més de sol·licitar en l'Espai Labora de la Vall d'Uixó la participació com candidado en el procés selectiu per al Taller d'Ocupació Nules VII.

“Aquest procés selectiu es preveu que es pose en marxa el mes vinent d'octubre, per tant totes aquelles persones interessades han de complir amb aquests requisits”, matisa Ventura.

Amb tot, cadascuna de les especialitats formatives comptarà amb 10 alumnes que tindran un contracte per a la formació i aprenentatge pel qual rebran el salari mínim interprofesosional i un certificat de professionalitat en finalitzar.

Pujar