elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sergi Canós, el futbolista de Nules es cola en la Premier League

Sergi Canós, el futbolista de Nules es cola en la Premier League
  • A les seues 24 anys, Canós fa història i es cola en l'elit del futbol mundial

Sergi Canós fa història. El futbolista de Nules acaba d'entrar per la porta gran en la màxima categoria del futbol anglès en convertir-se en jugador de la Premier League anglesa després de l'ascens del seu equip, el Brentford, que es va imposar en el play off 2-0 contra el Swansea City.

El castellonenc s'ha convertit, sens dubte, en una peça fonamental en l'equip anglès amb 3.126 minuts jugats en la presenta temporada, nou gols i vuit assistències en la Championship.

Sergi Canós, que va arribar al Brentford al gener de 2017 procedent del Norwich, es va formar en la pedrera del FC Barcelona i ha jugat al Liverpool.

Sens dubte, el de Nules és un futbolista amb molta projecció i a les seues 24 anys ha aconseguit enfundar-se dos de les samarretes més prestigioses del món del futbol d'elit.

Elperiodic.com li va entrevistar fa dos mesos, demostrant que malgrat la seua joventut i els èxits en la seua carrera esportiva, dóna una lliçó de com una carrera reeixida no va lligada a perdre la humilitat i els valors més importants.

Pujar