elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sergi Canós, el futbolista més humà que impulsa el nom de Nules en l'elit del futbol anglés

Una trobada amb Sergi Canós
Una trobada amb Sergi Canós
  • El jugador de Nules, actualment en el Brentford FC anglés, ha defensat les samarretes del FC Barcelona i del Liverpool FC amb només 24 anys

Sergi Canós és un jove futbolista de Nules que als seus escassos 24 anys ja s'ha enfundat dos de les samarretes més prestigioses del món del futbol d'elit.

El castellonenc destaca per tindre les coses clares i per apostar tota una vida per un objectiu.

Amb el seu CD Castelló en el cor des que li ho va inculcar la seua família des de molt xicotet, el jove futbolista de Nules va apostar per l'aventura de la Masia i va donar un gir dràstic a la seua vida per a complir el somni de defensar la samarreta del FC Barcelona.

Per a això, Canós va passar de Nules a la ciutat comtal malgrat la seua curta edat. En “can Barça” va gaudir del futbol i d'una de les millors instal·lacions i pedreres del futbol mundial, alguna cosa que li va servir perquè els clubs internacionals més capdavanters es fixaren en les seues qualitats futbolístiques.

Així va ser com va aparéixer en la vida del castellonenc el Liverpool FC, l'actual campió de la Premier League anglesa.

Va decidir, sempre al costat de la seua família, emprendre aquesta nova aventura professional i arribar fins i tot a debutar amb el primer equip “reed”.

En el futbol anglés, en la màxima elit, també ha vestit la samarreta del Norwich City Football Club i, en l'actualitat, cerca l'ascens a la Premier en el lloc on es troba tranquil, a gust i amb la confiança suficient per a desenvolupar el seu bon futbol, el Brentford Football Club.

Carrera envejable

La seua trajectòria és difícil d'assimilar tenint en compte la seua curta edat, però s'entén a la perfecció en aquesta entrevista que ha concedit a elperiodic.com des d'Anglaterra.

Canós es mostra tal com és, un futbolista normal que mostra el seu costat més personal. Potser aquesta part dels futbolistes és la que menys es coneix o s'arriba a descobrir, encara que en el cas del castellonenc arriba a donar una lliçó de com una carrera reeixida no va lligada a perdre la humilitat i els valors més importants.

Per a Canós la família i els seus són el primer, alguna cosa que demostra en tota l'entrevista, un bon exemple per a tots aquells que com ell continuen somiant a arribar a complir algun dia el somni de xiquet: ser un futbolista d'elit sense oblidar els valors com a persona.

MÉS FOTOS
Sergi Canós, el futbolista més humà que impulsa el nom de Nules en l'elit del futbol anglés - (foto 2)
Sergi Canós, el futbolista més humà que impulsa el nom de Nules en l'elit del futbol anglés - (foto 3)
Sergi Canós, el futbolista més humà que impulsa el nom de Nules en l'elit del futbol anglés - (foto 4)
Pujar