19 de gener de 2021 19/1/21

La Reina i dames de la Vila reparteixen el programa de festes als veïns de Nules

La Reina i dames de la Vila reparteixen el programa de festes als veïns de Nules - (foto 1)
  • Nules segueix amb la campanya de prevenció de consum d’alcohol en menors

La Reina de la Vila de Nules, Jèssica Gozalbo Romero, i les dames del barri de Sant Xotxim, Cristina Cuesta Valero, i del futbol, Zaila Ferrer Moldenhawer, han repartit el programa de festes patronals en honor a la Mare de Déu de la Soledat. En el repartiment han estat acompanyades del regidor de Festes, Gabriel Torres, i de membres de la Comissió de Festes.

Com cada any els veïns es concentren en el punt de repartiment on es fan grans cues per a arreplegar el programa de festes que s’ha repartit en la TouristInfo de l’Ajuntament de Nules.

Les festes de la Soledat comencen aquest divendres, 4 d’octubre, amb la celebració dels LXVI Jocs Florals Vila de Nules i finalitzaran el 13 d’octubre. Entre els actes programats destaca el tradicional Festival de Bandes previst per al diumenge 6 d’octubre; o l’espectacle commemoratiu del 9 d’Octubre que protagonitzarà el grup Música Viva, a més dels actes religiosos que tindran lloc el dia de festa major, el diumenge 13 d’octubre.

Campanya prevenció consum alcohol menors

Per altra banda, l’Ajuntament de Nules continuarà aquestes festes patronals amb la Campanya de Prevenció de Consum d’Alcohol en Menors #JoTrieResponsabilitat. De manera que des de l’UPCCA de l’Ajuntament de Nules s’ha recordat als agents encarregats de la seguretat dels esdeveniments festius la normativa relacionada amb la prohibició de venda i consum d’alcohol a menors; i també s’informarà les persones responsables de les penyes de menors dels riscos que suposa el consum d’alcohol en aquestes edats, que fins i tot pot provocar dany cerebral.

“Construir un oci responsable i saludable és un compromís de tots i totes. Volem que els joves d’avui no tinguen consum problemàtic que genere problemes de violència, abusos sexuals, addiccions, comes etílics o accidents de trànsit, entre d’altres. Per tot açò, posem a disposició de tots i totes l’UPCCA per a qualsevol dubte o assessorament, a més demanem la implicació de la ciutadania en aquestes accions amb les quals es pretén millorar la qualitat de vida dels nostres joves”, comenta la regidora de Sanitat, Susana Tusón.

Pujar