22 de setembre de 2020 22/9/20

El PP prega al 'pacte de la despesa' que reforce els tractaments contra paneroles i mosquits

El PP prega al 'pacte de la despesa' que reforce els tractaments contra paneroles i mosquits - (foto 1)

    El Grup Municipal del Partit Popular ha fet una crida al 'pacte de la despesa' que està al capdavant de l'Ajuntament de Nules per a reclamar-li un reforç dels tractaments contra les paneroles i mosquits. La petició l'ha formulat la regidora del PP, Mar Mora, en el ple celebrat la passada setmana després que s'haja detectat un increment d'aquest tipus de plagues en la localitat.

    “Vist l'abandó de la via pública, vista la falta de compromís amb el manteniment i conservació d'infraestructures, jardins i parcs, seria oportú que aquest desistiment de funcions no es produïra també sobre les plagues, que en aquests moments ja es pateixen en determinats sectors de la nostra localitat”, ha explicat Mar Habita, regidora del PP a Nules.

    Des del Grup Municipal del PP a Nules lamenten que “hi haja papereres en el nostre municipi que no es netegen des de fa setmanes i, evidentment, aquesta falta de neteja i conservació de la via pública alimenta la proliferació de plagues, com és el cas de les rates”. Aquesta situació, “a més de generar una imatge degradada de la nostra localitat incentiva l'abandó que des del 'pacte de la despesa' no atallen malgrat que de forma reiterada hem traslladat la necessitat de corregir aquest abandó”.

    Per al PP, “sorprèn que els qui mantenen l'abandó de papereres i contenidors, són els mateixos que anuncien denúncies contra els veïns si aquests no apliquen mesures tendents a frenar la proliferació de mosquits”. Són els mateixos, recorden, que “ens han deixat a les fosques des de fa més de tres setmanes sense facilitar una solució més enllà de tirar pilotes fora”. “Les llums les encenen en horari diürn i les apaguen a les nits. Ens preguntem si també pensen imposar-se denúncies per l'incompliment de les seues obligacions, les mateixes que ja han anunciat contra els particulars que no complisquen l'ordenança sobre mosquits. Seria desitjable”.

    Pujar