18 de gener de 2021 18/1/21

PP: "El 'pacte de la despesa' abandona als veïns de la Marjaleria"

PP: "El 'pacte de la despesa' abandona als veïns de la Marjaleria" - (foto 1)

    El 'pacte de la despesa' que governa a Nules va confirmar aquesta setmana en ple que ha deixat passar el termini d'exposició pública habilitat pel Consell per a al·legar a l'avantprojecte de llei de modificació de la LOTUP (Llei d'Ordenació del Territori, Urbanisme i Paisatge de la Comunitat Valenciana). El tràmit, fet públic en el DOCV de data 2 de juny, establia un període de dos mesos per a poder presentar esmenes o consideracions al text. “No obstant açò, a Nules el 'pacte de la despesa' en lloc de defensar els interessos dels veïns està més lliurat a no generar problemes als seus amics del Consell”.

    El portaveu del Grup Municipal del Partit Popular a Nules, Mario García, ha reconegut que “ens entristeix enormement que el regidor Adrián Sorribes (PSPV), que esperàvem defensara als propietaris de la Marjalería, haja mirat cap a un altre costat i haja deixat passar l'oportunitat de presentar esmenes a aquest text que va a marcar el futur d'aquests habitatges”.

    “Si qui havia de defensar els interessos dels propietaris és qui està protegint als seus companys del Consell, flac favor li fa a Nules”. “El conformisme, la tebiesa i l'abandó generalitzat d'aquest sector és, passats dos anys de gestió del 'pacte de la despesa', més que evident”, ha considerat el portaveu del PP a Nules.

    De fet, tal com han recordat des de les files del Partit Popular, “els membres del 'pacte de la despesa' van anunciar que anaven a resoldre la situació de la Marjalería en qüestió de mesos, i lamentablement portem més de dos anys esperant algun avanç en les seues gestions”. Ara, ha explicat Mario García, “quan haurien d'haver fet un esforç per a exigir al Consell que garantira el futur dels habitatges que hi ha construïdes en aquest sector, no solament no han convocat als afectats, sinó que han preferit no informar als afectats de l'obertura del període d'exposició pública”. Una forma d'actuar “que garanteix que Nules no és un problema per a Ximo Puig i Mónica Oltra, però que marca l'inici de la fi per als habitatges de la Marjaleria”.

    Pujar