22 d’octubre de 2020 22/10/20

Les obres en el CEIP Cervantes de Nules s'allarguen fins a novembre per deficiències estructurals

Les obres en el CEIP Cervantes de Nules s'allarguen fins a novembre per deficiències estructurals - (foto 1)
  • La brigada municipal s'encarregarà d'adaptar els espais per a reubicar als alumnes de 3r a 6è de primària en el Nou Pedro Alcázar

MÉS FOTOS
Les obres en el CEIP Cervantes de Nules s'allarguen fins a novembre per deficiències estructurals - (foto 2)
Les obres en el CEIP Cervantes de Nules s'allarguen fins a novembre per deficiències estructurals - (foto 3)
Les obres en el CEIP Cervantes de Nules s'allarguen fins a novembre per deficiències estructurals - (foto 4)
Les obres en el CEIP Cervantes de Nules s'allarguen fins a novembre per deficiències estructurals - (foto 5)

El CEIP Cervantes de Nules, actualment en obres amb el Pla Edificant, s'allargaran fins al mes de novembre per deficiències estructurals. Així ho ha explicat en el balanç setmanal l'alcalde de la localitat, David García.

Així doncs, s'ha detectat que les bigues de l'estructura estan en males condicions i això obliga l'administració a reforçar l'estructura, com s'ha acordat entre l'Ajuntament de Nules, la Generalitat Valenciana, el centre i l'AMPA.

D'aquesta manera, les quatre aules de 3r a 6è de primària se situaran en el Nou Pedro Alcázar “en aularis dignes”, com ha assegurat l'alcalde de Nules, i per a això es condicionaran com a aules la biblioteca, el laboratori i la sala d'ordinadors. La brigada municipal s'encarregarà d'adaptar aquests espais per a situar a l'alumnat.

Cal recordar que les obres del Pla Edificant del CEIP Cervantes van començar a la fi del mes de juliol i, amb un import de 563.908,18 euros, consisteixen en la construcció d'un gimnàs, una escala d'emergència, i l'adequació dels banys del personal docent.

Es tracta de l'última actuació del Pla Edificant sol·licitada per l'Ajuntament de Nules a la Conselleria d'Educació per a millorar els centres educatius públics de la localitat. Aquestes obra se suma a les que estan en marxa en el CEIP Pío XII, CEIP Lope de Vega, CEIP Jaume I i a l'Escola Infantil Los Gorriones.

Pujar