26 de maig de 2020 26/5/20

Nules supera els 3.200 aturats i el PP exigeix a l'alcalde que actue per a reactivar l'economia

Nules supera els 3.200 aturats i el PP exigeix a l'alcalde que actue per a reactivar l'economia - (foto 1)
  • Als 698 aturats del mes d'abril cal sumar els 2.511 afectats per un ERTE. “Portem dos mesos presentant propostes però no volen treballar”, afirma Marzal

Nules ha tancat el mes d'abril amb 698 famílies en desocupació. Un drama al qual cal sumar els 2.511 afectats per un ERTO que temporalment han perdut el seu treball. “Estem en una situació límit i tenim un alcalde que en data de hui continua improvisant i sense projecte”.

María Victoria Marzal, portaveu del PP a Nules, ha exigit la posada en marxa de taules sectorials de treball “perquè el nostre poble no es quede arrere”. Dos mesos després del decret d'estat d'alarma “i amb una bateria de propostes sobre la taula per a aconseguir protegir als nostres veïns i frenar la crisi econòmica que ja pateixen milers de famílies”, l'alcalde segueix “sense habilitar una sola mesura eficaç de les moltes que li hem proposat”.

L'exemple es tornarà a viure aquest dijous en ple. “L'alcalde, en lloc d'aprovar mesures concretes, amb quanties establides i amb programes definits, ens presenta un brindis al sol, un més, mentre autònoms, comerciants, famílies i professionals continuen esperant una injecció econòmica que els permeta mantindre obert el seu negoci”. Des del PP, “continuarem lluitant per Nules, pels nostres veïns”. Perquè mentre “l'alcalde segueix sense pagar als proveïdors hi ha milers de veïns que l'estan passant realment malament”.

Per a Marzal, “durant anys Nules ha viscut amb un alcalde que ha exercit el 'postureo' i el populisme. Però en moments de crisis, compte l'esforç, el sacrifici i la implicació per a treballar. Hui, als nostres proveïdors se'ls deuen 830.000 euros, els estalvis estan en números rojos (-948.000 euros) i hi ha un dèficit de finançament de 1,3 milions d'euros. És urgent actuar per a evitar afonar encara més al nostre poble”.

Pujar