29 de setembre de 2020 29/9/20

Nules reprén les Assamblees Veïnals en les quals els ciutadans participen en les decisions que afecten al seu barri

Nules reprén les Assamblees Veïnals en les quals els ciutadans participen en les decisions que afecten al seu barri - (foto 1)
  • Es reuneix amb els veïns i les veïnes de Mascarell i comença el procés d’elecció d’alcalde

Nules reprén les assemblees veïnals amb les quals els ciutadans participen en les decisions que afecten els seus barris, així doncs a la nit de dimarts es va celebrar la primera d’aquestes assemblees de l’actual legislatura.

“Gràcies a les aportacions i suggeriments fets pels veïns en aquestes assemblees hem pogut millorar alguns punts de la localitat i dur a terme diferents actuacions que han sigut demanades pels ciutadans. Aquesta iniciativa es va posar en marxa per primera vegada a Nules amb la creació en l’anterior legislatura de la Regidoria de Participació Ciutadana i té una gran acceptació”, explica la regidora de Participació Ciutadana, Rosa Ventura.

La primera assemblea veïnal d’aquesta nova temporada ha tingut com a protagonistes els veïns i les veïnes de Mascarell. Amb aquesta assemblea ha començat el procés per a elegir l’alcalde de Mascarell, “de la mateixa manera que es va fer fa quatre anys seran els veïns els que trien al seu representant”, matisa el regidor de Mascarell, Guillermo Latorre.

Pujar