elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules reforça les tasques de desinfecció amb la contractació de quatre persones

Nules reforça les tasques de desinfecció amb la contractació de quatre persones
  • Es tracta de personal subvencionat pel programa Ecovid de LABORA

MÉS FOTOS
Nules reforça les tasques de desinfecció amb la contractació de quatre persones - (foto 2)

L’Ajuntament de Nules ha reforçat les tasques de desinfecció tant de la localitat com de Mascarell, i de la població marítima amb la contractació de quatre persones.

Aquesta contractació ha sigut possible gràcies a la subvenció de 37.541,04 euros que el Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) ha atorgat al consistori mitjançant el programa Avalem Experiència (ECOVID).

Així doncs, al llarg de sis mesos aquest personal realitzarà diàriament diferents tasques de desinfecció principalment en els parcs i jardins, zones comercials, i mobiliari urbà de Nules, Mascarell i de les platges.

Cal assenyalar que amb aquesta contractació es vol ajudar a aquelles persones, de al menys 30 anys, aturades com a conseqüència de la conjuntura derivada per la Covid-19, “aquests tipus de programes i línies de subvencions que concedeix LABORA són molt importants per a que les entitats locals pugen contractar a persones desocupades del municipi i així fer front a l’ algunes de les  necessitats de la població”, matisa la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura.   

   

Pujar